Wouter Olivier

Om in de voetsporen van mijn gewaardeerde collega’s te treden, schrijf ik ook een stukje over mijzelf. Ik ben Wouter en begin 2015 kwam ik ter opvolging van Jelle het SEO team versterken. Sinds afgelopen juli maak ik de buurt weer prettig, met mijn leeftijd van dertig. En al schrijvend kom ik tot de conclusie dat ik bijna de helft van mijn leven op de Veluwe vertoef… geen straf eigenlijk 🙂

Na mijn studie Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht ben ik vrij snel in aanraking gekomen met internet marketing. Van alle aspecten die van invloed zijn op internet marketing, vond ik Search Engine Optimization het leukst. Hier zag ik veel uitdaging en mogelijkheden in. Als SEO consultant richt ik mij op het verbeteren van de organische resultaten van websites. De activiteiten die hierbij komen kijken interesseren mij al bijna 7 jaar.

Om mijn overvloed aan energie een uitlaatklep te geven, ben ik zo’n 4 jaar geleden begonnen met vechtsporten. Zo train ik meerdere keren per week kickboksen en mixed martial arts. En als voormalig voetballer kan ik u vertellen dat een vechtsport veel minder agressief is. Verder maak ik geregeld een uitstapje met mijn vriendin naar bijvoorbeeld het concertgebouw of een ander (muzikaal) evenement.

Bij Invest Online heb ik een team leren kennen dat door goed met elkaar, de klant en de markt samen te werken, de beste resultaten nastreeft. En hoe gek het ook klinkt, dit is erg verfrissend om mee te maken!

Invest Online
Wouter Olivier
Auteur: Wouter Olivier

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland