Professioneel online, met een
WordPress website op maat

WordPress Websites

Een succesvolle online marketingstrategie start bij een website welke aansluit op jouw doelstellingen. Met onze WordPress websites bepaal je tot in detail het design, de inhoud en de functionaliteit van je site. Vrijwel alles is mogelijk, of het nu om vormgeving, plug-ins of technische integratie gaat. Iedere WordPress website is maatwerk en gebaseerd op jouw wensen en behoeftes. Wil je meer weten? Je persoonlijke WordPress-team helpt je graag verder.

Veilige, gebruiksvriendelijke website?

   

Neem contact op ›

 

Wij zijn trots op onze projecten!

Heb je wat inspiratie nodig voor een nieuwe website, of ben je gewoon benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor websites gebouwd met WordPress? Bekijk enkele WordPress websites van onze klanten.

Gewoon in Apeldoorn!

Voor ‘Gewoon in Apeldoorn‘ hebben wij een dynamische WordPress website neergezet. Wij zijn trots op dit project uit onze eigen stad Apeldoorn!

Bezoek de website ›

 

Een betrokken team van A-Z

Ben je geïnteresseerd in een WordPress website? Jouw persoonlijke IT team gaat voor je aan de slag. Samen met de projectmanager breng je je doelstellingen in kaart. Uiteraard is het belangrijk dat de webshop er ook goed uitziet en de doelgroep aanspreekt, maar bij Invest Online gaan wij net iets verder. Iets waar jij ook echt wat aan hebt. Tussentijds houden we je op de hoogte van de vorderingen. We testen je website uitvoerig. En ben je akkoord, dan gaat je webshop live. Heb je al een website? Dan begeleiden wij de migratie naar de nieuwe omgeving.

 

NIMA!

Voor NIMA, Het Nederlands Instituut voor Marketing, hebben wij zowel de visuele als de technische realisatie van de website gedaan.  Op de website is een divers en complex aanbod aan cursussen, opleidingen en Masterclasses te vinden!

Bezoek de website ›

 

Mogelijkheid tot plug-ins, koppelingen en technische integratie

Je WordPress website is uiteraard responsive (goed leesbaar op alle apparaten) en goed vindbaar voor zoekmachines. Heb je behoefte aan meer technische integraties of specifieke koppelingen, bijvoorbeeld betaalopties, een agendamodule of reserveringsformulier? Of wil je je site uitbreiden met advertentiecampagnes, social media of rapportageprogramma’s? Vrijwel alles is mogelijk.

 

Recycle Bak!

Voor Recycle bak hebben wij een prachtige groene website neergezet waarbij er rekening is gehouden met ’t milieu! Ben je benieuwd wat het eindresultaat is geworden? Neem dan even kijkje op de live website!

Bezoek de website ›

Waarom WordPress?

Een aantal cijfers die aantonen dat WordPress hét CMS is voor jouw website!

    

 

Veiligheid, service en support, ook ná oplevering

Je WordPress website is standaard beveiligd met een SSL-certificaat. Al je dataverkeer, bijvoorbeeld betaalinformatie, is versleuteld en veilig. Technische updates aan je site voeren we automatisch voor je uit. Daar heb je geen omkijken naar. Tekst en beeld pas je eenvoudig zelf aan of kun je laten doen door je team. Heb je vragen? Bij ons specialistische WordPress team kun je altijd terecht voor advies en ondersteuning, ook ná oplevering.

 

Vrijblijvende WordPress offerte?

Heb je vragen over een WordPress website? Onze experts staan voor je klaar.

Offerte aanvragen ›

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland