Vivianne Hendrickx

Als één van de vele nieuwe werknemers en stagiaires dit jaar zal ook ik me even voorstellen. Mijn naam is Vivianne Hendrickx en sinds 31 augustus 2015 loop ik stage bij Invest Online. Inmiddels al weer 19 jaar en ben ik afgelopen augustus verhuisd vanuit het kleine dorpje Ottersum naar het grote dorp Apeldoorn.

Momenteel volg ik de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ben ik alweer in het derde jaar beland. Naar online marketing ging duidelijk mijn voorkeur uit en na een sollicitatiemail en een bezoek aan het bedrijf kon ik al snel en enthousiast bij het bedrijf beginnen. Ik kijk ernaar uit om zo veel mogelijk informatie en ervaring op te doen en natuurlijk een leuke periode tegemoet te gaan.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn vrienden en familie, houd ik wel van een feestje en ben ik altijd in voor een weekendje weg. Verder werk ik al bijna 5 jaar, in de weekenden en vakanties, met veel plezier bij een bakkerij in het dorp en ga ik graag ’s avonds de sportschool in.

Eind januari zal mijn stage er hier op zitten en kan ik hier hopelijk een mooi verslag achterlaten. Tot die tijd ben ik hier te vinden en zal ik er het mooiste van maken!

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland