Verhuisbericht?

Op 30 april is er voor Nederland veel veranderd. Koningin Beatrix heeft de kroon overgedragen aan haar zoon Prins Willem Alexander. Het was een schitterende dag waar velen van hebben genoten! Invest Online heeft hier uiteraard ook van genoten, maar we zitten met een klein “probleempje”. Prins Willem Alexander is gepromoveerd! En wel van prins naar koning. Theoretisch gezien zou ons adres dan niet meer kloppen. Maar wij zijn niet enigen, veel andere bedrijven zitten in hetzelfde schuitje. Eigenlijk zijn we gewoon verhuisd of toch niet? We hebben nog niks van de Koning of de gemeente gehoord, dus voor nu zijn we nog te vinden op de Prins Willem Alexanderlaan.

Een verandering die wél doorgevoerd is, is het nieuwe gezicht van Invest Online. Hij heeft zich al een paar keer laten zien en misschien kennen jullie hem al. Het enige wat er nog ontbreekt is een passende naam. Helpen jullie mee dit eigenwijze en ondeugende ventje een naam te geven? Ja, ik heb een leuke naam!

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland