mobile certified

Vanaf nu is Invest Online Mobile Site Certified!

De Mobile Sites-certificering is een professionele certificering die Google toekent aan personen die hebben aangetoond over algemene en geavanceerde vaardigheden te beschikken op het gebied van het ontwerp en de ontwikkeling van mobiele websites. Met een Mobile Sites-certificering  wordt Invest Online vanaf nu door Google u erkent als expert op het gebied van mobiele sites!

Waarom?


Dat we allemaal niet meer zonder smartphone kunnen is duidelijk. We gáán niet online, we léven online. De hele dag door! Waar we eerst veel van social media gebruikt maakte op onze smartphone, zoeken we ook steeds meer naar producten, diensten en organisaties vanaf onze smartphone. Van alle zoekopdrachten in 2016 is gemiddeld 61% afkomstig van mobiele apparaten. Meer dan de helft van al het websiteverkeer komt vanaf een smartphone. Google focust zich daarom primair op mobiel. Ondanks de enorme toename van mobiel verkeer, blijkt dat de gemiddelde tijd die nodig is om een mobiele landingspagina te laden, 22 seconden bedraagt. 53% van de bezoekers zal daarom de website verlaten. Het is dus duidelijk waarom de conversiepercentages van mobiel lager zullen zijn dan die van desktop. Een goede mobiele website is daarom erg belangrijk.

Elke seconde telt: binnen 3 seconden haakt een gebruiker al af als de laadsnelheid van een mobiele website niet optimaal is. Optimaliseer daarom je laadtijd.

 

Wat betekent deze certificering?


Deze certificering betekent dat Invest Online de juiste partner voor u is op het gebied van mobiele website optimalisatie. Door dit examen te behalen hebben wij aangetoond dat wij over de juiste vaardigheden beschikken met betrekking tot mobiele site ontwerp, mobiele UX- best practices, optimalisatie van mobiele site snelheid en geavanceerde webtechnologieën. Onze mensen beschikken over de juiste kennis en capaciteiten om uw mobiele site tot een succes te maken!

Mobile friendly: Optimaliseer de weergave van de content. Mobiele website dienen op de eerste plaats laagdrempelig in navigatie en gebruik te zijn.

Ben jij klaar voor Mobiel?

Ben jij benieuwd hoe het staat met jou mobiele website? Wij helpen je hier graag bij!

Ja, dat wil ik!

Invest Online
Peter Schoep
Auteur: Peter Schoep, Manager IT & Design

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland