Vacature SEO Specialist
Gezocht;
Projectmanager IT (reeds vervuld)

Vacature Projectmanager IT (reeds vervuld)

Invest Online (onderdeel van Happy Horizon)* is een jong enthousiast bedrijf. Met een enthousiast team van meer dan 40 mensen werken we aan succesvolle online marketing, bouwen we vooruitstrevende websites en helpen we steeds meer bedrijven hun online ambities waar te maken. Doordat we voor elke online discipline specialisten in huis hebben, mogen we ons met recht een full-service internetbureau noemen. In dit dynamische speelveld zoeken we een projectmanager die gaat helpen de technische projecten in goede banen te leiden.

Deze vacature is reeds vervuld

Maar eerst: waarom moet je bij ons komen werken?
👍🏼 Toffe klanten en collega’s om mee samen te werken
📸 Werkplek met verbluffend uitzicht (75 meter hoogte)
🥂 “Work hard, play hard” bedrijfscultuur
😍 8.4 gemiddelde beoordeling voor werkplezier
🏆 Wij zijn nr. 1 in de Emerce100 (Digital Agency Fullservice Middelgroot) 

We groeien hard!

We groeien knetterhard. Nog iedere maand krijgen we toffe opdrachten voor onze klanten een nieuwe website te bouwen of hun website verder uit te bouwen. Vanwege de toenemende vraag zijn we daarom op zoek naar een projectmanager die deze projecten in goede banen kan leiden. Kom jij ons development en design team helpen?

Stuur ons een berichtje ›

Klant aan het woord

“We werken zeer prettig met Invest Online samen. Flexibel, altijd meedenkend en goede kwaliteit van werk leveren. Dat is wat we zoeken in onze partner en gevonden in Invest Online. Een 9!” Stephan – Online Marketeer – Sandd

We zijn op zoek naar een communicatief vaardige projectmanager voor onze technische projecten. Jij vertaalt de eisen en wensen van de klant naar een projectomschrijving en -planning voor WordPress/Woocommerce en bewaakt de voortgang van dit traject. Daarbij ben jij de schakel tussen onze marketingspecialisten, de klant, designer en de webdevelopers. Ja, je hebt een hoop stakeholders om je heen in een project 😉

 

Wat wordt er van je verwacht?

  • Je kan goed luisteren en helder omschrijven.  Je luistert zorgvuldig naar de eisen en wensen van de klant en vertaalt dit naar een concreet plan van aanpak.
  • Je bent communicatief vaardig. En lekker pro-actief; je komt zelf met updates naar de vele betrokkenen in zo’n project.
  • Je bent een zelfstandig type maar kan ook uitstekend in teamverband werken.
  • Je hebt een technische basis en bent een sparringspartner voor onze webdevelopers.
  • Minimaal beschikbaar voor 32 uur per week.

 

Je bent ook nog eens gezellig

Met je collega’s heb je veel contact. En niet alleen vakinhoudelijk. In een open cultuur vinden we het belangrijk dat je een prettige teamplayer bent. We werken keihard, maar je maakt ook graag even een praatje met je collega’s, speelt een potje FIFA tijdens de lunch of drinkt vrijdag een biertje met elkaar! Even relaxen met elkaar. Work hard, play hard.

Je hebt geen hoogtevrees

Je komt te werken op de hoogste locatie van Apeldoorn! We zitten op de 20e verdieping van het HNK gebouw in Apeldoorn Noord. Ochtend mist, een strak blauwe hemel of een giga drukke avond spits. Stuk voor stuk levert het dagelijks een verbluffend uitzicht op! En we hebben bewijs 😉 Check onze instagram pagina voor prachtige én leuke foto’s van het uitzicht & ons team!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Invest Online staat je een super leuke job te wachten waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en je zelfstandig aan de slag kunt. In deze dynamische functie als projectmanager zul je voldoende uitdaging hebben in de toffe projecten die jij, samen met het team, tot een succes mag maken. Je krijgt veel vrijheid in hoe jij denkt dat je deze functie ingevuld moet worden.

We hebben een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen waar je kunt werken aan jouw ambities, mét doorgroeimogelijkheden. We hebben dan ook geen ingewikkelde managementlagen. Ieder jaar kun je samen met je partner of vriend(in) een weekendje weg, op onze kosten. Om even lekker te relaxen. En omdat we gezelligheid & fun net zo belangrijk vinden als hard werken hebben we geregeld uitjes, teambuilding activiteiten of thema feestjes!

Maar misschien nog wel het belangrijkste: Een job in een jong en enthousiast team, waar zowel hard werken als plezier hebben centraal staan!

Voor een korte impressie wie Invest Online is: check de video hieronder 👇🏻

*Happy Horizon is een groep van gespecialiseerde bureaus op het gebied van marketing, communicatie, webdevelopment/IT en data. In totaal telt de groep ruim 160 medewerkers, verdeeld over vestigingen in Eindhoven, Nistelrode, Apeldoorn en Berlijn (Duitsland).

En... lijkt het je wat?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan even je motivatiebrief met CV naar sollicitatie@investonline.nl. We maken graag tijd voor een kennismaking!

Deze vacature is reeds vervuld

Onze klanten

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland