Gezocht
Online Marketeer

Vacature Online Marketeer

Invest Online (onderdeel van Happy Horizon)* is een jong enthousiast bedrijf. Met een team van meer dan 40 mensen werken we aan succesvolle online marketing, bouwen we vooruitstrevende websites en helpen we steeds meer bedrijven hun online ambities waar te maken. En dat doen we iedere dag met veel passie en vol overgave.

Maar eerst: waarom moet je bij ons komen werken?
👍🏼 Toffe klanten en collega’s om mee samen te werken
📸 Werkplek met verbluffend uitzicht (75 meter hoogte)
🥂 “Work hard, play hard” bedrijfscultuur
😍 8.4 gemiddelde beoordeling voor werkplezier
🏆 Nr. 1 in de Emerce100 (Digital Agency Fullservice Middelgroot) 

We zoeken jou!

We groeien knetterhard. Nog iedere maand mogen we super toffe nieuwe klanten verwelkomen én maken we onze bestaande klanten blij. Daarom zijn we zijn op zoek naar online marketeers die mee willen bouwen aan het succes van onze huidige én toekomstige klanten. Iets voor jou? Wij denken van wel 😆

Stuur ons een berichtje ›

Sanne aan het woord

“Invest Online is een prachtig bedrijf met veel mogelijkheden. Het bulkt hier van de digitale kennis, waardoor en ik elke dag weer van mijn collega’s leer. En door de ‘Work hard, play hard” mentaliteit is er een gezonde balans tussen keihard werken en ontspanning! 

Sanne – Online Marketing Consultant

Wat doe je als Online Marketeer bij Invest Online?

Als full-service internetbureau hebben we bijna alle online marketing disciplines in huis. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende teams. Heb je een voorkeur voor een specialisme? We hebben de volgende specialismen:

+ Online Advertising marketeer
+ Social Media marketeer
+ SEO marketeer
+ E-mailmarketing marketeer
+ Weboptimalisatie / CRO marketeer

Als online marketeer ben je bij ons de baas over je eigen planning en blijf je graag op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen de digitale wereld.

Online marketeer met een specialisme (of 2)

Wil je een liever een dubbel-rol met 2 specialismen? Het kan bij ons. Een combi-functie (bijvoorbeeld 50% Online Advertising en 50% Social Media Advertising) is dus gewoon mogelijk!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

08:30 uur — Bakje koffie en tijd om de leukste weekendverhalen te bespreken met je collega’s. Je opent je mailbox en reageert op de mails van jouw klanten en collega’s. Voordat je het weet is het alweer 10:00 uur. Je hebt een call met een klant over de SEA campagne. Vervolgens ga je aan de slag met een campagne-opbouw voor een andere klant.

12:30 — Je eet een broodje, maakt een korte wandeling, speelt een potje FIFA of bespreekt de meest uiteenlopende (niet werkgerelateerde) onderwerpen aan de lunchtafel.

13:00 — Het is weer tijd om te #knallen. Met de consultant neem je een AdWords campagne door en bepaal je een nieuwe strategie. Daarna is het tijd voor een kick-off met een nieuwe klant. Samen met enkele collega’s maak je kennis met de nieuwe klant en bespreek je de doelstellingen.

17:00 — Na de afspraak ga je met een voldaan gevoel naar huis. Morgen weer een nieuwe dag!

Zie jij zo’n dag wel zitten?

We hebben altijd ruimte voor nieuw talent. Heb je interesse in een van deze functies bij ons? Solliciteer dan direct. Laten we vrijblijvend eens met elkaar in gesprek gaan om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We maken graag tijd voor je vrij!

Onze klanten

Heb jij dit te bieden als (toekomstig) online marketeer?

In de afgelopen jaren hebben wij veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Iedereen met zijn of haar eigen achtergrond en ervaring maar allemaal met een aantal gemeenschappelijke waarden: Resultaatgedreven, nuchter & leergierig

En specifiek voor onze online marketeers:

 • Je bent een prettig persoon. Een teamplayer die houdt van #knallen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
 • Je hebt ervaring met het analyseren van online marketingcampagnes in Google Analytics of een vergelijkbaar programma voor web analytics;
 • Je houdt van dynamiek;
 • Je krijgt een kick van het behalen van resultaat;
 • Je bent dienstbaar ingesteld. Alles (bijna alles…) voor een tevreden klant;
 • Je ziet snel verbanden en bent analytisch sterk;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je kunt goed zelfstandig, planmatig en gestructureerd werken;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent leergierig en hebt de drive om (later) tot de top van online marketeers te willen horen;
 • Je bent ook nog gezellig!

Herken je jezelf in (veel van) bovenstaande punten? Dan willen we heel graag met je in gesprek!

Oh ja, heb je geen hoogtevrees?

Je komt te werken op de hoogste locatie van Apeldoorn! We zitten op de 20e (75 meter hoog!) verdieping van het HNK gebouw in Apeldoorn Noord. Ochtend mist, een strak blauwe hemel of een giga drukke avond spits. Stuk voor stuk levert het dagelijks een verbluffend uitzicht op!

En we hebben bewijs 😉 Check onze instagram pagina voor prachtige én leuke foto’s van het uitzicht & ons team!

Dit hebben wij te bieden!

Bij Invest Online staat je een super leuke job te wachten waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en je zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard voorzien wij jou van de nodige trainingen (intern/extern) om het beste uit jezelf en jouw collega’s te halen. Wij willen de beste online marketeers en zorgen voor het juiste klimaat om dit samen te realiseren.

Maar we hebben meer:

 • We werken via gedachtegoed van Talentgedreven werken. Doen waar je goed in bent.
 • Je wilt parttime werken? Geen probleem!
 • Bij ons krijg je een overdosis aan kennis. Wanneer je maar wilt. De plank ligt vol met trainingen, om je heen zitten 40 online specialisten en binnen Happy Horizon* nog eens 160 collega’s. Je blijft leren.
 • Veel feestjes en gezelligheid. Fun is net zo belangrijk als hard werken. Met als hoogtepunt het jaarlijkse teamuitje. Bij zijn is meemaken.
 • Ieder jaar kun je samen met je partner of vriend(in) een weekendje weg, op onze kosten.
 • We hebben ook traineeships.

*Happy Horizon is een groep van gespecialiseerde bureaus op het gebied van marketing, communicatie, webdevelopment/IT en data. In totaal telt de groep bijna 200 medewerkers, verdeeld over vestigingen in Eindhoven, Nistelrode, Apeldoorn en Berlijn (Duitsland).

En... lijkt het je wat?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan even je motivatie met CV naar sollicitatie@investonline.nl of nog makkelijker; vul onderstaand formulier in. We maken graag tijd voor een kennismaking!Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland