Online Marketing Consultant (vervuld)
Fulltime

Vacature Online Marketing Consultant (reeds vervuld)

Invest Online is een jong enthousiast bedrijf. We groeien nog steeds hard en helpen inmiddels meer dan 130 tevreden opdrachtgevers bij het realiseren van hun online marketing doelstellingen. Met een team van ruim 40 enthousiaste mensen werken we aan succesvolle online campagnes, bouwen we vooruitstrevende websites en helpen we steeds meer bedrijven hun weg online te vinden. Doordat we voor elke online discipline specialisten in huis hebben, mogen we ons met recht een full-service internetbureau noemen.

Invest Online helpt zowel grote bedrijven met landelijke en internationale campagnes als kleine bedrijven met lokale campagnes. We hebben klanten in diverse branches, van webwinkels tot financiële dienstverleners en van reisorganisaties tot b2b-bedrijven.

Wat doe je als Online Marketing Consultant?

Invest Online is op zoek naar een communicatief vaardige online marketing consultant. Jij bent de spil tussen onze opdrachtgevers en de online marketing specialisten, maar voert waar nodig zelf ook online marketing werkzaamheden uit die bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van onze opdrachtgevers, jouw klanten. Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het vertalen van (marketing)doelstellingen van opdrachtgevers naar een online marketing strategie;
 • Bepalen van heldere KPI’s en meetbare doelstellingen;
 • Pro-actief adviseren hoe deze doelstellingen behaald kunnen worden op basis van je eigen analyses en inzichten;
 • Coördineren en prioriteren van de werkzaamheden van de online marketing specialisten welke bijdragen aan het behalen van de gestelde doelstellingen;
 • Het ondersteunen van de verschillende specialisten;
 • Het analyseren van campagnes/voortgang in Google Analytics om verbeterpunten te signaleren;
 • Periodiek opstellen en bijhouden van rapportages over het rendement van de campagnes;

 

Je mag samenwerken met de leukste bedrijven

Onze klanten staan centraal. Dus voor wie werk je? Voor onze klanten! Maar bij ons heb je geluk. We hebben namelijk alleen maar leuke klanten 🙂 Stuk voor stuk bedrijven met een ambitie om online succesvol te zijn en te groeien. En jij mag hen daar bij helpen.

Je bent ook nog eens gezellig

Met je collega’s heb je veel contact. En niet alleen vakinhoudelijk. In een open cultuur vinden we het belangrijk dat je een prettige teamplayer bent. We werken keihard, maar je maakt ook graag even een praatje met je collega’s. Even relaxen met elkaar. Work hard, play hard.

Wat bieden wij?

 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
 • Een jong en enthousiast team met de tofste collega’s (ruim 40 stuks);
 • Werken aan je ambitie met talent en passie;
 • Kennissessies waardoor je breder opgeleid wordt dan alleen je eigen focusgebied;
 • Een baan in een snel groeiend bedrijf;
 • Ieder jaar een weekendje weg, op onze kosten;
 • De hoogste werkplek van Apeldoorn (super vet uitzicht!).
 • Nr. 1 in de Emerce100 (Digital Agency Fullservice Middelgroot)

Naast bovenstaande punten bieden we je mogelijkheden om door te groeien, goede koffie, leuke gadgets op kantoor en een gezellige borrel op vrijdagmiddag!

Enthousiast over deze functie?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een motivatiebrief met CV  per e-mail naar sollicitatie@investonline.nl.

— Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld —

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland