Vacature
Online Marketeer

Vacature Online Marketeer (vervuld)

De vacature is inmiddels vervuld!

We zijn op zoek naar een online marketeer. Wat? Alwéér? Ja, inderdaad! Want we groeien knetterhard. Nog iedere maand mogen we super toffe nieuwe klanten verwelkomen én maken we onze bestaande klanten blij. Samen met hen zijn we iedere dag aan het knallen om hun ambitieuze groeiplannen waar te maken. En dat lukt goed. Daarom groeien we ook zo hard 🙂

Je bent enthousiast

We zoeken een prettig persoon. Een pro-actieve teamplayer die zo’n drive heeft om de beste online marketeer te willen zijn/worden dat je stuiterend van enthousiasme over de werkvloer gaat. Je hebt elke dag zin om te knallen voor onze klanten. Nieuwe kennis en kunde toe te passen. Hun ambitieuze groeiplannen waar te maken. Of beter: te overtreffen!

Je weet van kosten opbrengsten te maken

Voor nu zoeken we versterking voor ons Online Advertising team. Een topper (in wording) die grandioze advertentiecampagnes in elkaar kan zetten. De wensen van de klant naadloos vertaalt naar fantastische presterende campagnevoering in Google. In staat is om de statistieken van de campagnevoering te analyseren en daar de juiste handelingen op toe te passen. Maximaliseren wat goed gaat en minimaliseren wat helaas niet heeft gewerkt. Op zoek naar de sweet spots waar de groeimotor zit voor onze klanten.

Je moet wel analytisch zijn

Meten = weten. Statistieken zijn heilig voor ons. En dus ook voor jou. Dagelijks ben je in Google Analytics én Google AdWords bezig om de statistieken te analyseren. Te kijken wat werkt en wat niet. Op basis van de statistieken scherp je je strijdplan aan om de doelstellingen voor de klant te halen. Oh nee, om deze te overtreffen!

Je bent baas over je eigen planning

Je bepaalt je eigen planning. Hoe jouw maand eruit ziet, bepaal je dus grotendeels zelf. Let op: daar heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor nodig. Jouw klanten staan voorop. De klanten waar jij je stinkende best voor mag doen, plan je in je agenda. Als je de dag begint, kijk je even snel door de accounts of alle campagnevoering nog goed loopt. Dan ga je aan de slag met de blokken die jij had bedacht voor die dag. Aan de slag om de campagnevoering nóg beter te krijgen. Nieuwe campagnes bouwen, campagnes optimaliseren, advertentieteksten testen, klanten op de hoogte houden van voortgang.

Je bent Google minded

De campagnevoering doe je voornamelijk in Google AdWords waar je je in de basis bezig houdt met performance marketing: Search, Shopping en Retargeting campagnes. Maar ook Bing Ads behoort tot je takenpakket. En beheers je de basis (performance marketing) goed; dan is er ook de ruimte om aan de slag te gaan met Display Advertising, YouTube Advertising, Gmail Ads, etc. Je hoort bij het Online Advertising team en dus alles wat met advertising te maken heeft valt in jouw takenpakket. Zolang het jouw klanten maar verder helpt in de realisatie van hun groeiplannen.

Je mag samenwerken met de leukste bedrijven

Onze klanten staan centraal. Dus voor wie werk je? Voor onze klanten! Maar bij ons heb je geluk. We hebben namelijk alleen maar leuke klanten 🙂 Stuk voor stuk bedrijven met een ambitie om online succesvol te zijn en te groeien. En jij mag hen daar bij helpen.

Je bent ook nog eens gezellig

Met je collega’s heb je veel contact. En niet alleen vakinhoudelijk. In een open cultuur vinden we het belangrijk dat je een prettige teamplayer bent. We werken keihard, maar je maakt ook graag even een praatje met je collega’s. Even relaxen met elkaar. Work hard, play hard.

Wat bieden wij?

  • Exclusieve trainingen i.s.m. Google op het hoofdkantoor in Nederland;
  • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
  • Een jong en enthousiast team met de tofste collega’s;
  • Werken aan je ambitie met talent en passie;
  • Een baan in een snel groeiend bedrijf;
  • Ieder jaar een weekendje weg, op onze kosten;
  • De hoogste werkplek van Apeldoorn (super vet uitzicht!).

Naast bovenstaande punten bieden we je mogelijkheden om door te groeien, goede koffie, leuke gadgets op kantoor en een gezellige borrel op vrijdagmiddag!

Enthousiast over deze functie?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een motivatiebrief met CV  per e-mail naar sollicitatie@investonline.nl.

— Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld —

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie