Vacature
Weboptimalisatie Marketeer

Vacature Online Marketeer (Weboptimalisatie) (vervuld)

De vacature is inmiddels vervuld!

We zijn op zoek naar een online marketeer voor ons groeiende Weboptimalisatie team. Simpel gezegd; het team dat zorgt voor meer leads en/of meer online omzet. Voor een betere website-ervaring. En daarmee voor nóg tevredenere klanten omdat ze naast meer bezoekers óók een betere conversie zien op hun website.  Lijkt het je wat? Lees dan verder!

Je bent enthousiast

We zoeken altijd in de eerste plaats een enthousiast persoon. Een pro-actieve teamplayer die zo’n drive heeft om de beste online marketeer te willen zijn/worden dat je stuiterend van enthousiasme over de werkvloer gaat. Je hebt elke dag zin om te knallen voor onze klanten. Nieuwe kennis en kunde toe te passen. Hun ambitieuze groeiplannen waar te maken. Of beter: te overtreffen!

Jij zorgt voor dé optimale website-ervaring

In je rol als weboptimalisatie specialist ben je bezig met het optimaliseren van het kijk-, klik- en conversiegedrag van de websitebezoekers van onze klanten. Jij zorgt ervoor dat zij de optimale website-ervaring krijgen en zoveel mogelijk bezoekers converteren tot leads en/of klanten. En ja, dat maakt onze klanten weer blij 🙂
Dit doe je door de klantinzichten te combineren met bewezen theorieën (vb. overtuigingsprincipes van Cialdini) om vervolgens aan de slag te gaan met testen.

Hoe pak je dat dan aan?

Je gaat in de meeste gevallen allereerst aan de slag om zoveel mogelijk (essentiële) zaken door te meten zodat je een integraal inzicht hebt in de huidige website-ervaring. Dit doe je voornamelijk in Google Analytics maar we maken ook gebruik van toolings als Hotjar, Visual Website Optimizer en Formissimo. Meten = weten.
Door de combinatie van al die data en inzichten te combineren kom je tot je testplan om de zwakke plekken in de website-ervaring te verbeteren. Je analyseert alles om vervolgens de grootste winstpunten en/of bedreigingen eruit te halen.
Vervolgens ga je aan de slag met gerichte testen om aan te tonen dat de aanpassingen in de site inderdaad voor een verbetering van de website-ervaring zorgen. Je monitort de de testen en rapporteert de uitkomsten aan de klant.

Let op: je moet wel analytisch zijn

Jouw toegevoegde waarde zit in het analyseren van data en inzichten om deze vervolgens snel om te kunnen zetten in actiepunten. Om vervolgens daadkrachtig met deze actiepunten aan de slag te gaan om de website-ervaring te verbeteren. En om te komen tot die inzichten en actiepunten moet je analytisch zijn. In staat zijn om bij grote hoeveelheden informatie relevante van niet-relevante informatie te scheiden.

Je bent baas over je eigen planning

Je bepaalt je eigen planning. Hoe jouw maand eruit ziet, bepaal je dus grotendeels zelf. Let op: daar heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor nodig. Jouw klanten staan voorop. De klanten waar jij je stinkende best voor mag doen, plan je in je agenda. Als je de dag begint, kijk je even snel door de accounts of alles nog goed loopt. Dan ga je aan de slag met de blokken die jij had bedacht voor die dag. Aan de slag om de klant te overtreffen met jouw verbeteringen van de conversie.

Je mag samenwerken met de leukste bedrijven

Onze klanten staan centraal. Dus voor wie werk je? Voor onze klanten! Maar bij ons heb je geluk. We hebben namelijk alleen maar leuke klanten 🙂 Stuk voor stuk bedrijven met een ambitie om online succesvol te zijn en te groeien. En jij mag hen daar bij helpen.

Je bent ook nog eens gezellig

Met je collega’s heb je veel contact. En niet alleen vakinhoudelijk. In een open cultuur vinden we het belangrijk dat je een prettige teamplayer bent. We werken keihard, maar je maakt ook graag even een praatje met je collega’s. Even relaxen met elkaar. Work hard, play hard.

Wat bieden wij?

  • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
  • Een jong en enthousiast team met de tofste collega’s (40 stuks);
  • Werken aan je ambitie met talent en passie;
  • Kennissessies waardoor je breder opgeleid wordt dan alleen je eigen focusgebied;
  • Een baan in een snel groeiend bedrijf;
  • Ieder jaar een weekendje weg, op onze kosten;
  • De hoogste werkplek van Apeldoorn (super vet uitzicht!).
  • Wij zijn nr. 1 in de Emerce100 (Digital Agency Fullservice Middelgroot)

Naast bovenstaande punten bieden we je mogelijkheden om door te groeien, goede koffie, leuke gadgets op kantoor en een gezellige borrel op vrijdagmiddag!

Enthousiast over deze functie?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een motivatiebrief met CV  per e-mail naar sollicitatie@investonline.nl.

— Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld —

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie