Vacature SEO Specialist
Gezocht:
SEO specialist

Vacature Online Marketeer (SEO)

Invest Online (onderdeel van Happy Horizon)* is een jong enthousiast bedrijf. Met een enthousiast team van meer dan 40 mensen werken we aan succesvolle online marketing, bouwen we vooruitstrevende websites en helpen we steeds meer bedrijven hun online ambities waar te maken. Doordat we voor elke online discipline specialisten in huis hebben, mogen we ons met recht een full-service internetbureau noemen. In dit dynamische speelveld zoeken we een SEO specialist die gaat helpen onze klanten organisch beter vindbaar te maken!

Maar eerst: waarom moet je bij ons komen werken?
👍🏼 Toffe klanten en collega’s om mee samen te werken
📸 Werkplek met verbluffend uitzicht (75 meter hoogte)
🥂 “Work hard, play hard” bedrijfscultuur
😍 8.4 gemiddelde beoordeling voor werkplezier
🏆 Wij zijn nr. 1 in de Emerce100 (Digital Agency Fullservice Middelgroot) 

We groeien hard!

We groeien knetterhard. Nog iedere maand krijgen we toffe nieuwe opdrachten van klanten om de organische vindbaarheid te verbeteren. Vanwege de toenemende vraag zijn we daarom op zoek naar een SEO specialist die onze klanten verder kan helpen. Kom jij ons SEO-team helpen?

Stuur ons een berichtje ›

Klant aan het woord

“We werken zeer prettig met Invest Online samen. Flexibel, altijd meedenkend en goede kwaliteit van werk leveren. Dat is wat we zoeken in onze partner en gevonden in Invest Online. Een 9!” Stephan – Online Marketeer – Sandd

We zijn op zoek naar een Online Marketeer ter uitbreiding van ons SEO team. We groeien knetterhard en dus ook binnen ons SEO team. Nog iedere maand mogen we super toffe nieuwe klanten verwelkomen én maken we onze bestaande klanten blij. Samen met hen zijn we iedere dag aan het knallen om hun ambitieuze groeiplannen waar te maken. En dat lukt goed. Daarom groeien we ook zo hard 🙂

Je bent “organic”

We zoeken een prettig en open persoon die een enorme drive heeft om de beste SEO-specialist te willen zijn/worden! Je bent zó enthousiast over organische bezoeken, dat je een ware ambassadeur bent van de “organic-movement”! Je hebt elke dag zin om te knallen voor onze klanten. Nieuwe kennis en kunde toe te passen op onze klanten en hun ambitieuze groeiplannen waar te maken. Of beter: te overtreffen!

Je kent de Google Quality Guidelines (of wij leren ze je)

Voor nu zijn we op zoek naar een topper die de ins-en-outs van zoekmachine optimalisatie kent. Je bent bekend met de Google Quality Guidelines en weet ze te vertalen naar concrete actiepunten voor de klant. Actiepunten die ervoor zorgen dat zijn website(s) hogere posities in de zoekresultaten behalen! Je hebt ervaring met toolings die je werk makkelijker maken zoals Google Search Console, Google Adwords Keyword Tool, Google Analytics, Ahrefs/Majestic/Moz of de vele andere tools. Aan de klant weet je goed het verschil tussen black-hat en white-hat SEO-technieken uit te leggen en een vervuild linkprofiel herken je direct!

Je moet wel analytisch zijn

Meten = weten. Statistieken zijn heilig voor ons. En dus ook voor jou. Dagelijks ben je in Google Analytics én onze RankTrack-systeem bezig om de statistieken te analyseren. Te kijken wat werkt en wat niet. Op basis van de statistieken scherp je je strijdplan aan om de doelstellingen voor de klant te halen. Oh nee, om deze te overtreffen!

Je bent baas over je eigen planning

Je bepaalt je eigen planning. Hoe jouw maand eruitziet, bepaal je dus grotendeels zelf. Let op: daar heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor nodig. Jouw klanten staan voorop. De klanten waar jij je stinkende best voor mag doen, plan je in je agenda. Als je de dag begint, kijk je even snel door de RankTrack-rapportages of er niet een verandering in algoritme van kracht is. Dan ga je aan de slag met de blokken die jij had bedacht voor die dag. Aan de slag om de zoekresultaten nóg beter te krijgen. Pagina’s verbeteren, linkprofielen uitbreiden, zoekwoordanalyses uitvoeren en natuurlijk klanten op de hoogte houden van nieuwe actiepunten.

Je kent de SEO-community (of wij maken je wegwijs)

Het up-to-date blijven met de nieuwste SEO-ontwikkelingen is voor jou peanuts! Je bent bekend met de toonaangevende websites die moeilijke SEO-onderwerpen als eerste aan het licht brengen en helder uitleg hierover geven, zodat jij het weer kunt gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden.

Je mag samenwerken met de leukste bedrijven

Onze klanten staan centraal. Dus voor wie werk je? Voor onze klanten! Maar bij ons heb je geluk. We hebben namelijk alleen maar leuke klanten 🙂 Stuk voor stuk bedrijven met een ambitie om online succesvol te zijn en te groeien. En jij mag hen daar bij helpen.

Je bent ook nog eens gezellig

Met je collega’s heb je veel contact. En niet alleen vakinhoudelijk. In een open cultuur vinden we het belangrijk dat je een prettige teamplayer bent. We werken keihard, maar je maakt ook graag even een praatje met je collega’s. Even relaxen met elkaar. Work hard, play hard.

Wat bieden wij?

  • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
  • Een jong en enthousiast team met de tofste collega’s;
  • Werken aan je ambitie met talent en passie;
  • Een baan in een snel groeiend bedrijf;
  • Ieder jaar een weekendje weg, op onze kosten;
  • De hoogste werkplek van Apeldoorn (super vet uitzicht!).

Naast bovenstaande punten bieden we je mogelijkheden om door te groeien, goede koffie, leuke gadgets op kantoor en een gezellige borrel op vrijdagmiddag!

Enthousiast over deze functie?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, stuur dan een motivatiebrief met CV  per e-mail naar sollicitatie@investonline.nl.

— Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld —

Je komt te werken op de hoogste locatie van Apeldoorn! We zitten op de 20e verdieping van het HNK gebouw in Apeldoorn Noord. Ochtend mist, een strak blauwe hemel of een giga drukke avond spits. Stuk voor stuk levert het dagelijks een verbluffend uitzicht op! En we hebben bewijs 😉 Check onze instagram pagina voor prachtige én leuke foto’s van het uitzicht & ons team!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Invest Online staat je een super leuke job te wachten waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en je zelfstandig aan de slag kunt. In deze dynamische functie als projectmanager zul je voldoende uitdaging hebben in de toffe projecten die jij, samen met het team, tot een succes mag maken. Je krijgt veel vrijheid in hoe jij denkt dat je deze functie ingevuld moet worden.

We hebben een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen waar je kunt werken aan jouw ambities, mét doorgroeimogelijkheden. We hebben dan ook geen ingewikkelde managementlagen. Ieder jaar kun je samen met je partner of vriend(in) een weekendje weg, op onze kosten. Om even lekker te relaxen. En omdat we gezelligheid & fun net zo belangrijk vinden als hard werken hebben we geregeld uitjes, teambuilding activiteiten of thema feestjes!

Maar misschien nog wel het belangrijkste: Een job in een jong en enthousiast team, waar zowel hard werken als plezier hebben centraal staan!

Voor een korte impressie wie Invest Online is: check de video hieronder 👇🏻

*Happy Horizon is een groep van gespecialiseerde bureaus op het gebied van marketing, communicatie, webdevelopment/IT en data. In totaal telt de groep ruim 160 medewerkers, verdeeld over vestigingen in Eindhoven, Nistelrode, Apeldoorn en Berlijn (Duitsland).

En... lijkt het je wat?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan even je motivatiebrief met CV naar sollicitatie@investonline.nl. We maken graag tijd voor een kennismaking!

Onze klanten

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland