Fulltime
Online Advertising Specialist

Vacature Online Advertising

Invest Online is een jong enthousiast bedrijf. Met een enthousiast team van meer dan 40 mensen werken we aan succesvolle online campagnes, bouwen we vooruitstrevende websites en helpen we steeds meer bedrijven hun weg online te vinden. Doordat we voor elke online discipline specialisten in huis hebben, mogen we ons met recht een full-service internetbureau noemen.

Wij helpen zowel grote bedrijven met landelijke en internationale campagnes als kleine bedrijven met lokale campagnes. We hebben klanten in diverse branches, van webwinkels tot financiële dienstverleners en van reisorganisaties tot b2b-bedrijven. Wij zijn nr. 1 in de Emerce100 (Digital Agency Fullservice Middelgroot) 🏆 

We groeien hard!

We groeien knetterhard. En daarom zijn we zijn op zoek naar een online advertising specialist. Nog iedere maand mogen we super toffe nieuwe klanten verwelkomen én maken we onze bestaande klanten blij. Samen met hen zijn we iedere dag aan het knallen om hun ambitieuze groeiplannen waar te maken. En dat lukt goed. Daarom groeien we ook zo hard 🙂

Stuur ons een berichtje ›

Klant aan het woord

Door Invest Online kunnen wij ons met de grote jongens meten op de sterk concurrerende online markt. Met de innovatieve aanpak van hun professionele en veelzijdige team kunnen wij snel inspelen op veranderingen en zijn wij op weg naar de top van Europa. Een bedrijf waar je op kunt bouwen!

Yens Storm – Livekaarten.nl

We zijn op zoek naar een communicatief vaardige online marketeer. Als online advertising specialist vervul je een belangrijke rol in ons team. Search, Feed Management (Shopping), Video (YouTube) en Facebook advertising kennen voor jou geen geheimen.

Wat doe je als advertising specialist?

 • Het analyseren van campagnes in Google Analytics om verbeterpunten te signaleren
 • Periodiek opstellen en bijhouden van rapportages over het rendement van je campagnes
 • Het pro-actief adviseren van je opdrachtgevers op basis van je eigen analyses
 • Ondersteuning van de afdeling sales door het geven van advies en het maken van online marketing scans
 • Het onderhouden en doorontwikkelen van je eigen expertise door je te specialiseren of juist te verbreden als online marketeer

Daarnaast vertaal jij de marketingdoelstellingen van opdrachtgevers naar een online advertising strategie. Je bouwt super strakke campagnes om aan relevant bezoek te komen, monitort deze campagnes en optimaliseert of maximaliseert waar nodig. Verder hou jij je bezig met:

Je bent ook nog eens gezellig

Met je collega’s heb je veel contact. En niet alleen vakinhoudelijk. In een open cultuur vinden we het belangrijk dat je een prettige teamplayer bent. We werken keihard, maar je maakt ook graag even een praatje met je collega’s, speelt een potje FIFA tijdens de lunch of drinkt vrijdag een biertje met elkaar! Even relaxen met elkaar. Work hard, play hard.

Je hebt geen hoogtevrees

Je komt te werken op de hoogste locatie van Apeldoorn! We zitten op de 20e verdieping van het HNK gebouw in Apeldoorn Noord. Ochtend mist, een strak blauwe hemel of een giga drukke avond spits. Stuk voor stuk levert het dagelijks een verbluffend uitzicht op!

En we hebben bewijs 😉 Check onze instagram pagina voor prachtige én leuke foto’s van het uitzicht & ons team!

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed in te vullen binnen een jonge groeiende organisatie vragen wij het volgende:

 • Je hebt minimaal 1 a 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie (pré, geen must);
 • Je hebt in ieder geval kennis van en ervaring met Google AdWords, zowel Search als Shopping. Ervaring met YouTube is een pré (geen must);
 • Je hebt ervaring met het analyseren van online marketingcampagnes in Google Analytics of een vergelijkbaar programma voor web analytics;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je kunt planmatig, secuur  en gestructureerd werken;
 • Je bent flexibel en kunt onder druk werken;
 • Je bent initiatiefrijk en een echte teamspeler;
 • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt de drive om later tot de top van online marketeers te willen horen!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Invest Online staat je een super leuke job te wachten waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en je zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard voorzien wij jou van de nodige trainingen (intern/extern) om het beste uit jezelf en jouw collega’s te halen. Wij willen de beste online marketeers en zorgen voor het juiste klimaat om dit samen te realiseren.

We hebben een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen waar je kunt werken aan jouw ambities, mét doorgroeimogelijkheden. Ieder jaar kun je samen met je partner of vriend(in) een weekendje weg, op onze kosten. Om even lekker te relaxen. En omdat we gezelligheid & fun net zo belangrijk vinden als hard werken hebben we geregeld uitjes, teambuilding activiteiten of thema feestjes!

Maar misschien nog wel het belangrijkste: Een job in een jong en enthousiast team, waar zowel hard werken als plezier hebben centraal staan!

En... lijkt het je wat?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan even je motivatiebrief met CV naar sollicitatie@investonline.nl. We maken graag tijd voor een kennismaking!

Onze klanten

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland