Vacature Online Advertising Specialist
Fulltime
Online Advertising Specialist

Vacature Online Advertising Specialist

Invest Online (onderdeel van Happy Horizon)* is een jong enthousiast bedrijf. Met een enthousiast team van meer dan 40 mensen werken we aan succesvolle online marketing, bouwen we vooruitstrevende websites en helpen we steeds meer bedrijven hun online ambities waar te maken. Doordat we voor elke online discipline specialisten in huis hebben, mogen we ons met recht een full-service internetbureau noemen. In dit dynamische speelveld zoeken we een projectmanager die gaat helpen de technische projecten in goede banen te leiden.

Maar eerst: waarom moet je bij ons komen werken?
👍🏼 Toffe klanten en collega’s om mee samen te werken
📸 Werkplek met verbluffend uitzicht (75 meter hoogte)
🥂 “Work hard, play hard” bedrijfscultuur
😍 8.4 gemiddelde beoordeling voor werkplezier

We groeien hard!

We groeien knetterhard. En daarom zijn we zijn op zoek naar een online advertising specialist. Nog iedere maand mogen we super toffe nieuwe klanten verwelkomen én maken we onze bestaande klanten blij. Samen met hen zijn we iedere dag aan het knallen om hun ambitieuze groeiplannen waar te maken. En dat lukt goed. Daarom groeien we ook zo hard 🙂

Stuur ons een berichtje ›

Klant aan het woord

Door Invest Online kunnen wij ons met de grote jongens meten op de sterk concurrerende online markt. Met de innovatieve aanpak van hun professionele en veelzijdige team kunnen wij snel inspelen op veranderingen en zijn wij op weg naar de top van Europa. Een bedrijf waar je op kunt bouwen!

Yens Storm – Livekaarten.nl

We zijn op zoek naar een communicatief vaardige online marketeer die goed is in plannen & time-management. Afspraak = afspraak. Als online advertising specialist vervul je een belangrijke rol in ons team. Naast dat je natuurlijk “baas” bent in jouw Search, Shopping, Display en Video campagnes. Zorg jij voor een strategische aanpak om jouw klant(en) verder te laten groeien. En heb je een gezonde dosis overtuigingskracht.

Wat doe je als advertising specialist?

 • Het analyseren van campagnes om verbeterpunten te signaleren
 • Periodiek opstellen van strategische plannen en het maken van een forecast
 • Het pro-actief adviseren van je opdrachtgevers op basis van je eigen analyses
 • Ondersteuning van de afdeling sales door het geven van advies en het maken van online advertising voorstellen
 • Het onderhouden en doorontwikkelen van je eigen expertise door je te specialiseren of juist te verbreden als online marketeer

Daarnaast vertaal jij de marketingdoelstellingen van opdrachtgevers naar een online advertising strategie. Je bouwt super strakke campagnes om aan relevant bezoek te komen, monitort deze campagnes en optimaliseert of maximaliseert waar nodig. Attribution, Automation & Audience zijn voor jou belangrijke uitgangspunten in je dagelijkse werkzaamheden. En je werkt volgens het See-Think-Do-Care Model van Google. Daarnaast zorg je voor een goede communicatie via ons projectmanagementtool met je collega’s en opdrachtgevers. Dat werkt wel zo prettig 🙂

Je bent ook nog eens gezellig

Met je collega’s heb je veel contact. En niet alleen vakinhoudelijk. In een open cultuur vinden we het belangrijk dat je een prettige teamplayer bent. We werken keihard, maar je maakt ook graag even een praatje met je collega’s, speelt een potje FIFA tijdens de lunch of drinkt vrijdag een biertje met elkaar! Even relaxen met elkaar. Work hard, play hard.

Je hebt geen hoogtevrees

Je komt te werken op de hoogste locatie van Apeldoorn! We zitten op de 20e verdieping van het HNK gebouw in Apeldoorn Noord. Ochtend mist, een strak blauwe hemel of een giga drukke avond spits. Stuk voor stuk levert het dagelijks een verbluffend uitzicht op!

En we hebben bewijs 😉 Check onze instagram pagina voor prachtige én leuke foto’s van het uitzicht & ons team!

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed in te vullen binnen een jonge groeiende organisatie vragen wij het volgende:

 • Je hebt minimaal 1 a 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie (pré, geen must);
 • Je hebt in ieder geval kennis van en ervaring met Google Ads, zowel Search als Shopping. Ervaring met YouTube is een pré (geen must);
 • Je hebt ervaring met het analyseren van online marketingcampagnes in Google Analytics of een vergelijkbaar programma voor web analytics;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je kunt planmatig, secuur en gestructureerd werken;
 • Je bent flexibel en kunt onder druk werken;
 • Je bent initiatiefrijk en een echte teamspeler;
 • Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt de drive om later tot de top van online marketeers te willen horen!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Invest Online staat je een super leuke job te wachten waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en je zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard voorzien wij jou van de nodige trainingen (intern/extern) om het beste uit jezelf en jouw collega’s te halen. Wij willen de beste online marketeers en zorgen voor het juiste klimaat om dit samen te realiseren.

We hebben een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen waar je kunt werken aan jouw ambities, mét doorgroeimogelijkheden. Ieder jaar kun je samen met je partner of vriend(in) een weekendje weg, op onze kosten. Om even lekker te relaxen. En omdat we gezelligheid & fun net zo belangrijk vinden als hard werken hebben we geregeld uitjes, teambuilding activiteiten of thema feestjes!

Maar misschien nog wel het belangrijkste: Een job in een jong en enthousiast team, waar zowel hard werken als plezier hebben centraal staan!

*Happy Horizon is een groep van gespecialiseerde bureaus op het gebied van marketing, communicatie, webdevelopment/IT en data. In totaal telt de groep ruim 160 medewerkers, verdeeld over
vestigingen in Eindhoven, Nistelrode, Apeldoorn en Berlijn (Duitsland).

En... lijkt het je wat?

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan even je motivatiebrief met CV naar sollicitatie@investonline.nl. We maken graag tijd voor een kennismaking!