Geef je online carrière
een kickstart

Traineeship Online Marketing

Wil jij een kickstart van je carrière waarin je alles wordt bijgebracht van online marketing waarin ook nog eens fun en leren centraal staan? Dan hebben wij een unieke kans voor maximaal 2 traineeships. En als het van beide kanten goed bevalt, dan heb je ook nog een uitzicht op een full-time job! Klinkt dit voor jou als muziek in je oren? Scroll dan snel even verder om meer te lezen!

— De eerstvolgende beschikbare Traineeship plekken zijn er weer per september 2019 —

Waarom een Traineeship bij ons?

Wil jij vier maanden lang intensieve begeleiding krijgen van onze online marketing #toppers én van Google? Wij bieden je samen met Google de unieke kans om alle kneepjes van online marketing te leren van onze online professionals!

Stuur je motivatie ›

Brenth aan het woord

“Als trainee kon ik met behulp van ervaren collega’s leren waarvoor ik naar Invest Online kwam: inzicht verkrijgen in de diverse aspecten van online marketing. Bij Invest Online leer je het totaalplaatje te zien. Inmiddels werk ik al weer ruim een jaar bij Invest Online en kan ik mij nog elke dag ontwikkelen!”

Brenth Dijkgraaf – Trainee 2016

We zoeken een prettig persoon. Een pro-actieve teamplayer die zo’n drive heeft om de beste online marketeer te willen worden dat je stuiterend van enthousiasme over de werkvloer gaat. Je hebt elke dag zin om te #knallen voor onze klanten en jezelf nog verder te ontwikkelen. Nieuwe kennis en kunde toe te kunnen passen. Jouw en onze ambitieuze groeiplannen waar te maken. Of beter: te overtreffen!

Dan is het online marketing traineeship van Invest Online iets voor jou. Graag nodigen we je dan ook uit voor een kennismakingsgesprek waarin we je meer kunnen vertellen over Invest Online en de werking van het traineeship en wat je erbij mag verwachten. Uiteraard horen we ook dolgraag meer over jou en jouw verwachtingen bij een traineeship!

Details

+  Het traineeship duurt 4 maanden, volgende startdatum is september 2019
+  Het traineeship vindt plaats op het HQ van Invest Online in Apeldoorn
+  Het traineeship is voor 40 uur per week (5 x 8)
+  Tijdens je traineeship ontvang je een scholingsvergoeding
+  Wij betalen alle trainingen en certificaten
+  Je laptop en werkplek worden uiteraard door Invest Online gefaciliteerd

Naast bovenstaande punten bieden we je mogelijkheden om door te groeien, goede koffie, leuke gadgets op kantoor en een gezellige borrel op vrijdagmiddag!

Je mag samenwerken met de leukste bedrijven

Onze klanten staan centraal. Dus ook tijdens je traineeship kijk je samen met een expert mee bij deze klanten. Stuk voor stuk bedrijven met een ambitie om online succesvol te zijn en te groeien. En jij kijkt alvast mee om te leren.

Je bent ook nog eens gezellig

Met je collega’s heb je veel contact. En niet alleen vakinhoudelijk. In een open cultuur vinden we het belangrijk dat je een prettige teamplayer bent. We werken keihard, maar je maakt ook graag even een praatje met je collega’s. Even relaxen met elkaar. Work hard, play hard.

Sky high aan de start van je carrière

“Een brede online marketing basiskennis is belangrijk om vervolgens de juiste keuzes te kunnen maken voor je carrière. Bij Invest Online geven onze experts jou inzicht in alle facetten van online marketing en word je intensief begeleid door deze #toppers! Een betere start van je carrière kun je je niet wensen!”

Marco Zweekhorst – Operationeel Directeur

Wij gaan voor ambitieuze marketeers, die altijd bezig zijn om zichzelf en anderen te blijven ontwikkelen. Maximaliseren wat goed gaat en minimaliseren wat helaas niet heeft gewerkt.

Programma gedurende de traineeship

+  Online Advertising (o.a. Google Ads, Bing Ads & Datafeedmanagement)
+  SEO (Ervoor zorgen dat de website(s) hogere posities in de zoekresultaten behalen)

En na 16 weken heb jij…

Ontzettend veel geleerd en veel plezier gehad. Maar je hebt ook alle Google certificaten behaald (Google Ads én Google Analytics). En niet te vergeten; je hebt meegekeken bij de klanten van Invest Online!

Maar misschien nog wel het belangrijkste...

Kans op een baan bij Invest Online of één van onze relaties

Stuur ons snel een berichtje ›

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland