Susan Kleissen

Toen ik vorig jaar solliciteerde naar de functie van Office Manager, werd mij goede koffie en een gezellige vrijdagmiddagborrel beloofd. Inmiddels regel ik die koffie zelf en ook bij de vrijdagmiddagborrel komt niemand iets te kort, maar ik doe gelukkig meer dan alleen de koffie en koekjes hier op kantoor!

Naast de facilitaire bezigheden, zoals o.a. het bestellen van kantoorartikelen, het regelen van bedrijfsuitjes en presentjes en een soort van conciërge zijn – ik heb sinds kort zelfs een heuse gereedschapskist -, ondersteun ik Thomas op het gebied van leadverkoop en het schrijven van content en nieuwsitems voor de diverse hypotheekwebsites (o.a. www.goedkopehypotheek.nl en www.hypotheekrente.net). Een ware uitdaging om van de betrekkelijk saaie stof toch begrijpelijke en vlot leesbare teksten te maken, nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden!

Mijn werkervaring is vrij breed en veelzijdig, van accountmanager en winkelier (met een delicatessen- en cadeauwinkel in het centrum van Deventer) tot en met catering en schoonmaak, ik heb niet stilgezeten. Het viel niet mee weer een “vaste” baan te vinden na allerlei tijdelijke parttime baantjes, daarom ben ik blij met mijn nieuwe start bij Invest Online: lekker afwisselend, geen dag is hetzelfde. Met gezellige en enthousiaste collega’s in een dynamische werkomgeving en met een heel gevarieerd klantenbestand, voel ik me hier als een vis in het water! Enige minpunt is dat ik zo vroeg aanwezig moet zijn, een ochtendmens zal ik nooit worden…

In mijn vrije tijd knutsel ik graag in huis; ik knap oude meubels op en mijn volgende project wordt een lamp voor boven de eettafel in mijn nieuwe huis. De eettafel is voor mij een belangrijke plek, want ik ben een echte bourgondiër en kook graag voor vrienden, de gezelligheid en sterke verhalen geven mij altijd veel energie! Binnenkort heb ik een grote tuin, dus ga ik samen met een vriendin ook een eigen moestuin aanleggen en kippen houden. Na jaren in de drukte van de stad te hebben geleefd, ga ik gewoon een beetje semi-plattelands doen, heerlijk!

Zo, ik geloof dat ik wel een globaal beeld heb geschetst van wie ik ben en wat ik doe. Mocht je meer willen weten, dan hoor ik het wel?

 

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland