Effectief jouw doelgroep
bereiken?

Social Media Advertising

Social media is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijkse digitale leven. Iedereen liket, tagt en deelt wat af. Het is dus een mooie kans om de interactie aan te gaan met jouw doelgroep. Social media is zowel inzetbaar voor B2C als B2B markten en hierdoor uitermate geschikt om jouw doelgroep te bereiken.

Ik wil graag meer weten...

Ik kom graag eens kletsen over de mogelijkheden van Social Media Advertising onder het genot van een kop koffie.

Plan een afspraak ›

 

Social Media Advertising

Adverteren op Social Media biedt volop mogelijkheden om jouw merk of bedrijf onder de aandacht te brengen bij je (potentiële) klanten. Denk hierbij aan Facebook adverteren, Instagram adverteren en LinkedIn adverteren.

Onze aanpak

Onze social media experts creëren effectieve en kostenefficiënte advertentiecampagnes die bijdragen aan jouw online doelstellingen. Door de vele targeting mogelijkheden zorgen wij ervoor dat de advertentie alleen wordt getoond aan de deel van de doelgroep die de grootste kans op conversie biedt. Kortom; een effectieve manier om op te vallen en/of meer bezoekers/kopers aan te trekken.

Waarom Social Advertising?

   

Vertel mij nóg meer ›

Social Media Training

Invest Online biedt Social Media trainingen op maat voor bedrijven en organisaties die meer uit Social Media willen halen. In overleg bepalen wij samen de inhoud van de training. Tijdens een training zullen wij de theorie behandelen, maar vooral met concrete voorbeelden en feedback van de huidige situatie komen.

Social Advertising

Binnen ons team werken onze social media specialisten dagelijks aan het succes van onze klanten. Wij bieden jou dan ook tal van mogelijkheden op het gebied van Social Media. Onderstaand een greep uit onze mogelijkheden.

Facebook Adverteren

Adverteren op Facebook biedt tal van mogelijkheden om je doelgroep heel specifiek te benaderen. Door gebruik te maken van demografische gegevens, interessegebieden, merken, vind-ik-leuks en andere eigenschappen kan er heel specifiek worden aangegeven wie er moet worden benaderd. Wij hanteren een nauwe focus om het deel van de doelgroep te bereiken dat de grootste kans op conversie biedt. Met een beperkte investering kunt u uw doelstelling behalen, wij werken kostenefficiënt en wijzen je graag op alle unieke mogelijkheden van dit platform. Facebook is geschikt voor het creëren van naamsbekendheid en het genereren van traffic naar je website of app, maar het is ook zeer geschikt om acties te promoten. Daarnaast zorgen wij voor heldere rapportages van het adverteren op Facebook.

Wat kun je met social advertising bereiken?

Wil je je klanten, prospects of zelfs onbekenden bereiken om jouw doelgroep te vergroten? Social advertising is vele malen efficiënter dan traditionele!

    

 

Instagram Adverteren

Je merk op een pakkende wijze onder de aandacht brengen op een sociaal medium? Instagram is daar geschikt voor, zeker als je doelgroep een jonger publiek betreft. Het platform is geschikt voor het creëren van naamsbekendheid en het genereren van traffic naar je website of app. Onze specialisten stellen de advertentie voor u op, die het meeste resultaat zal opleveren. Wij zetten de campagne voor u op en optimaliseren deze voor het behalen van het beste resultaat. Daarnaast zorgen wij voor heldere rapportages van het adverteren op Instagram.

LinkedIn Adverteren

Adverteren op LinkedIn biedt de mogelijkheid om een zakelijke doelgroep te bereiken op de plaats waar zij dit verwacht. LinkedIn is een geschikt B2B-kanaal. Wij helpen je berichten te boosten of kunnen evenementen en vacatures onder de aandacht brengen. LinkedIn biedt net als veel andere social media kanalen de mogelijkheid om de advertentie of uiting heel specifiek te targeten. Dit zal met een focus zijn op zakelijke eigenschappen. Denk hierbij aan vakgebieden, bedrijfsgrootte en functie titels. Dit maakt de inzet van LinkedIn zeer interessant voor het behalen van je zakelijke doelstellingen.

Ik wil meer weten over Social Media

Wij worden altijd enthousiast om uitdagende projecten op ons te nemen en nieuwe mensen te ontmoeten. Wil je graag meer weten? Laat dan een berichtje achter met eventueel al wat info zodat we een vliegende start kunnen maken.

Benieuwd waar jouw online kansen liggen?

Ontvang direct 4 bruikbare tips in je mailbox!

Ons adviesrapport ontvang
je als PDF

Bedankt voor je inschrijving! De eerste 4 tips sturen we je direct toe.