Effectief jouw doelgroep
bereiken?

Social Media Advertising

Social media is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijkse digitale leven. Iedereen liket, tagt en deelt wat af. Hierdoor beschikken de verschillende Social Media kanalen over een schat aan informatie van data. Het is dus een mooie kans om de interactie aan te gaan met jouw doelgroep. Social media is zowel inzetbaar voor B2C als B2B markten en hierdoor uitermate geschikt om jouw doelgroep te bereiken.

Ik wil graag meer weten...

Ik kom graag eens kletsen over de mogelijkheden van Social Media Advertising onder het genot van een kop koffie.

Plan een afspraak ›

 

Onze aanpak

Onze social media experts creëren effectieve en kostenefficiënte advertentiecampagnes die bijdragen aan jouw online doelstellingen. Door de vele targeting mogelijkheden zorgen wij ervoor dat de advertentie alleen wordt getoond aan dat deel van de doelgroep die de grootste kans op conversie biedt. Kortom; een effectieve manier om op te vallen en/of meer bezoekers/kopers aan te trekken.

Waarom Social Advertising?

   

Vertel mij nóg meer ›

Social Media Training

Invest Online biedt Social Media trainingen op maat voor bedrijven en organisaties die meer uit Social Media willen halen. In overleg bepalen wij samen de inhoud van de training. Tijdens een training zullen wij de theorie behandelen, maar vooral met concrete voorbeelden en feedback van de huidige situatie komen.

Social Advertising

Adverteren op Social Media biedt volop mogelijkheden om jouw merk of bedrijf onder de aandacht te brengen bij je (potentiële) klanten. Wij gebruiken hiervoor de zéér populaire kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn om te adverteren.

Facebook Adverteren

Facebook beschikt over veel persoonlijke informatie van jouw doelgroep. Bij Facebook kunnen wij zéér specifiek targeten.

+  Demografische gegevens
+  Interessegebieden
+  (online) gedrag van jouw doelgroep

Wij focussen ons altijd op een doelgroep dat de grootste kans op conversie biedt óf dicht tegen de strategische doelstelling aanhangt. We werken kostenefficiënt en zorgen voor heldere rapportages elke maand. Daarnaast is er altijd ruimte om met onze gecertificeerde Social Media specialisten te sparren over nieuwe targeting mogelijkheden of creatieve uitingen voor jouw advertenties.

Wat kun je met social advertising bereiken?

Vergroot je naamsbekendheid, haal relevanter verkeer binnen en zorg voor meer conversies!

    

 

Instagram Adverteren

We kunnen niet meer om Instagram heen. Het is populairder dan ooit en de successen op advertising gebied lijken oneindig. Net als bij Facebook heb je ook hier de mogelijkheid om een zeer specifieke doelgroep te targeten. Het kanaal is voornamelijk geschikt voor het verhogen van je naamsbekendheid en het genereren van traffic naar je website of app. 

LinkedIn Adverteren

LinkedIn is een geschikt B2B-kanaal en dus perfect om een zakelijk doelgroep te bereiken. In de praktijk zetten wij het vaak in om een specifieke bericht of case te boosten, een evenement te promoten of een vacature binnen een specifieke doelgroep onder de aandacht te brengen. Bij LinkedIn adverteren kun je naast de gebruikelijke targeting ook nog targeten op bijv. vakgebieden, bedrijfsgrootte en functie titels. Dit maakt de inzet van LinkedIn zeer interessant voor het behalen van je zakelijke doelstellingen.

Ik wil meer weten over Social Media

Wij worden altijd enthousiast om uitdagende projecten op ons te nemen en nieuwe mensen te ontmoeten. Wil je graag meer weten? Laat dan een berichtje achter met eventueel al wat info zodat we een vliegende start kunnen maken.

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland