René du Plessis

Als nieuwe werknemer van Invest Online wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is René du Plessis, 26 jaren jong en geboren in Doetinchem. Inmiddels ben ik woonachtig in het nog verder gelegen plaatsje in De Achterhoek; Winterswijk.

Na mijn opleiding marketing en communicatie ben ik ruim 6 jaar geleden in aanraking gekomen met online marketing en ben ik begonnen met werken bij De Nieuwe Zaak. In het begin hield ik me daar voornamelijk bezig met E-mail marketing, SEO en SEA, maar ik ben me al snel gaan specialiseren als Online Advertising Specialist.

Vanaf januari 2015 ben ik als Online Marketeer aan het werk bij Invest Online. Hier houd ik me met name bezig met conversie optimalisatie en uiteraard online advertising. In de toekomst wil ik mijn kennis graag verbreden in andere online marketing disciplines.

Naast mijn werk vind ik het leuk om voetbalwedstrijden te bezoeken, zo volg ik mijn clubje De Graafschap dan ook op de voet. Ik ga graag op stap met vrienden en bezoek het liefst zo veel mogelijk Europese steden. Van alle steden die ik tot nu toe heb mogen bezoeken blijft Rome toch echt mijn favoriet, zeker een aanrader.

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland