Prijzen website optimalisatie

Bij Invest Online krijgen wij vaak de vraag naar de prijzen van website optimalisatie. Een terechte vraag van een ondernemer, aangezien hij zijn budget wil reserveren voor (online) marketing. Toch is het lastiger dan gedacht om vooraf precies in te schatten wat de prijzen van website optimalisatie zijn. Wij weten immers nog niet de verbeterpunten van de website. Bij de bepaling van de verbeterpunten hebben we een vertrekpunt nodig. Onze Zoekmachine Optimalisatie specialisten hebben tijd nodig om de website door te nemen en te bepalen welke SEO-factoren goed en welke slecht zijn toegepast.

Website optimalisatie rapport

Sinds begin dit jaar hebben wij daarom het Website Optimalisatie rapport gelanceerd. In het 25 tot 30 pagina’s tellende rapport beschrijven wij de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de rankings van een website in de zoekmachines. We beschrijven wat er goed gaat, maar vooral wat er verbeterd kan worden. Met een aantal punten uit het Website Optimalisatie rapport kan de klant al direct zelf aan de slag om de website te optimaliseren. Andere punten zal Invest Online bij moeten helpen en ook de webbouwer zal zijn bijdrage moeten leveren. Op basis van de verbeterpunten uit het rapport kunnen wij prijzen voor website optimalisatie bepalen.

Prijzen website optimalisatie

Website optimalisatie: zelf doen of uitbesteden? Samen doen!

Wij van Invest Online geloven in een samenwerking bij Website Optimalisatie. Natuurlijk hebben wij met ons specialisme op het gebied van Zoekmachine Marketing de meeste kennis in huis. Maar u als klant heeft toch de meeste kennis van uw producten en diensten. Een tekst schrijven voor uw website, geoptimaliseerd voor de zoekmachine, kunnen wij schrijven, maar beter is het dat de tekst wordt geschreven door u zelf. Als ondernemer of medewerker zit u immers zelf meer in uw branche en komt een tekst geloofwaardiger over. Onze SEO-specialisten kunnen er altijd naar kijken en de teksten optimaliseren voor de zoekmachine. Wij kunnen u ook trainen zodat u de teksten én goed voor de bezoeker schrijven, maar tegelijkertijd ook rekening houdt met de zoekmachines.

De prijzen van website optimalisatie kunnen we zo op die manier ook anders inkleden. Onze tekstschrijvers kunnen voor u de teksten schrijven, u kunt ze ook zelf schrijven en wij optimaliseren ze alleen. Of beter nog: wij trainen u eenmalig en dan kunt u zelf aan de slag. Hetzelfde geldt voor het opstellen van metatags per pagina. Wij kunnen ze voor uw schrijven, u kunt het ook zelf doen na een training. Bij Invest Online kunt u alle kanten op


Website Optimalisatie Rapport? Neem contact op!

Invest Online
Marco Zweekhorst
Auteur: Marco Zweekhorst, Directeur Dagelijks zijn wij bezig om voor onze klanten successen te behalen. Meer bezoekers, stijging van conversies en groei van opbrengsten. Dit doen wij met ons team van vakidioten die op een resultaatgedreven en transparante wijze een succesvolle samenwerking met onze klanten aan gaan!

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland