Presentatiesystemen voor evenementen

Invest Online richt zich als full-service internetbureau volledig op de online kant van marketing. Echter zijn wij als bedrijfzijnde ook bezig met offline marketing. Wij zijn bijvoorbeeld regelmatig te vinden op beursen en evenementen. Om tijdens deze evenementen goed voor de dag te komen is een professionele uitstraling een must. Tegenwoordig kan je niet meer naar een beurs zonder verschillende presentatiesystemen. Op de markt is een ruim aanbod aan presentatiesystemen die ingezet kunnen worden tijdens diverse gelegenheden. De meeste presentatiesystemen zijn zo uitgerust dat deze binnen een mum van tijd kunnen worden opgezet en eenvoudig kunnen worden getransporteerd.

Zelf maken wij gebruik van roll-up banners en een beurswand welke zijn voorzien van een eigen ontwerp om zo extra op te vallen.

Roll up banners

Invest Online heeft onlangs twee roll-up banners besteld welke makkelijk zijn op te zetten. Deze roll-up banners zijn beide voorzien van een eigen ontwerp. Door het maken van een eigen ontwerp wordt de communicatieboodschap op professionele wijze geuit. Het handige van dit presentatiesysteem is dat het op diverse manieren kan worden ingezet. Zo zijn de roll-up banners veelal te vinden op onder andere beurzen en open dagen. Dit systeem is erg makkelijk in gebruik. Het opzetten duurt slechts 30 seconde.

Roll up banner

Beurswand

Naast de roll-up banners heeft Invest Online ook een beurswand besteld. Met dit presentatiesysteem maak je nog meer indruk op bezoekers.  Deze systemen zijn te verkrijgen in een rechte of gebogen versie, waaraan verlichting kan worden geplaatst. Zelf hebben wij gekozen voor een gebogen beurswand, maar dit is natuurlijk een kwestie van smaak. Ook de beurswand hebben wij voorzien van een eigen ontwerp. Bij de beurswand is een handige draagtas meegeleverd waardoor de beurswand gemakkelijk te transporteren is.

Beurswand

De opdruk van beide presentatiesystemen zijn voorzien van fullcolour foto kwaliteit waardoor de systemen nog meer opvallen en professionaliteit uitstralen. Deze producten maken onze bedrijfspresentatie op een beurs helemaal af! Kortom, wij zijn erg tevreden met de producten van Visibles.

Invest Online
Sven Molenaar
Auteur: Sven Molenaar, Online Marketeer

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland