Pieter Degen

Aangenaam! Mijn naam is Pieter Degen, 32 jaar en sinds februari 2015 werkzaam als accountmanager bij Invest Online. Ik woon samen met mijn vriendin in Arnhem en in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met snowboarden en voetballen. Ik ben keeper van zowel een zaal – als veldvoetbalelftal, maar kijk ook graag voetbal op tv of live in het stadion.

Mijn vriendin en ik reizen graag (en regelmatig) af naar Italië en dan het liefste Sicilië, Toscane of de omgeving van Milaan. Verder kijk ik regelmatig series, waarbij The Sopranos, Breaking Bad, Suits en The Walking Dead mijn favorieten zijn.

Ik heb kennis gemaakt met het (online) marketing vak tijdens mijn studie Communicatiemanagement in Utrecht. Na mijn studie heb ik zowel aan de klant- als aan de bureauzijde gewerkt en ben ik dus met alle facetten van marketing in aanraking gekomen, online- en offline, van e-mailmarketing tot aan het organiseren van events. Online marketing spreekt mij zó aan, dat ik mij hier, bij Invest Online, verder op wil specialiseren.

Waar ik persoonlijk veel voldoening uit haal, is het samenwerken met collega’s, klanten en andere partijen om zo tot een gezamenlijk doel te komen.

Invest Online
Pieter Degen
Auteur: Pieter Degen, Online Marketing Consultant

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland