Online succesvol(ler) zijn.
Hoe doe je dat?

Leuk dat je er was

Je wilt als bedrijf online succesvol(ler) zijn. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Welke kanalen zet je wel of niet in? Marco Zweekhorst en Erik Rothengatter van Invest Online hebben je tijdens de eerste sessie meer verteld over het veranderende medialandschap, de kansen en bedreigingen die daardoor ontstaan én hoe je hier als bedrijf met een goede strategie op kan inspelen.

Ga je nu aan de slag?
Uiteraard hopen we dat we je meer kennis bij hebben kunnen brengen en we je hebben weten te inspireren om meer en beter met je online marketing aan de slag te gaan. Na afloop hoorden we gelukkig veel positieve geluiden. Maar ga je er ook mee aan de slag? Doen hoor!

Ja, ik ga aan de slag!

Ik wil graag aan de slag met de nieuwe kennis en inspiratie en wil de presentatie graag toegestuurd krijgen.

Presentatie downloaden ›

 

Online Groeiversnellers

Er zijn ontzettend veel online groeiversnellers maar tijdens onze presentatie hebben we er 3 specifiek uitgelicht omdat we nog steeds zien dat veel bedrijven daar winst kunnen behalen:

  1. Zorg ervoor dat je mobiele view van je website top is. Mobiele gebruikers zijn ongeduldiger, sneller afgeleid, hebben kleinere schermpjes. Volstaat jouw mobiele view van je website écht? Kijk eens in jouw statistieken in Google Analytics: hoeveel mobiele gebruikers heb je maandelijks? En hoe goed converteren zij op jouw website? Dat kan vast beter…
  2. Doorgaans is een verkoop in je webshop of een contact/offerte aanvraag via je website het belangrijkste doel op je website. Maar als gemiddeld ‘slechts’ 2 tot 3% van je bezoekers overgaat tot die conversie is het slim om te kijken hoe je meer waarde kan halen uit die 97-98% van de bezoeken die niet converteren. Kijk daarom naar slimme micro-conversies om bezoekers om te zetten tot leads waarna je met e-mail marketing (automation) je ze alsnog naar de verkoop of contact/offerte aanvraag kan verleiden.
  3. Snelheid is ontzettend belangrijk voor de prestaties van je website. Een snelle(re) website zorgt voor hogere conversie en lagere bounce op je site. Zorg voor een zo snel mogelijke website. En niet alleen jouw ongeduldige bezoekers willen een snelle website, ook Google waardeert snelle(re) website meer en beloont dit met hogere posities in Google.
Tip: lees de presentatie nog eens rustig na

Download de presentatie ›

 

Meer over Invest Online

Wij zijn een team van 45 online specialisten. Full-service is wat we doen. Alle online disciplines hebben wij onder één dak: digitale marketing, design en webdevelopment. Onze 45 enthousiaste en gedreven vakidioten willen de beste zijn. Dat maakt Invest Online de beste in wat zij doet.

Als strategisch partner, de uitvoerende handen en/of de creatieve geest helpen wij onze klanten verder met hun online ambities. Wij zijn enthousiast, resultaatgericht en werken iedere dag keihard om deze online ambities samen met onze klanten te verwezenlijken. Dit doen wij in een open en transparante samenwerking met onze klanten. Samen behalen we de mooiste resultaten.

Samenwerken met Invest Online betekent aan de hand van ambitieuze doelstellingen op een pragmatische manier groei realiseren. We zijn continue op zoek naar slimmigheden om het maximale resultaat te behalen. Via online tools werken we transparant samen en geven we inzicht in wat we doen.

We zijn gevestigd in het prachtige Apeldoorn, centraal in Nederland gelegen. Onze klanten zitten door heel Nederland, een paar in België en wat uitzonderingen ver buiten Nederland. Onze focus ligt op de Nederlandse en Nederlandstalige Belgische markt. Wij werken graag met iedereen samen, want Invest Online is branche-onafhankelijk en wij hebben een zeer divers portfolio met klanten.

Ja, ik wil graag de presentatie ontvangen

Nogmaals leuk dat je onze presentatie hebt bijgewoond. Vul onderstaande formulier in en we sturen je direct de presentatie toe. Nu al een goede keuze om dat te doen 😉

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland