Nooit meer je CV updaten

Bij LinkedIn zijn ze altijd op zoek naar nieuwe toepassingen en manieren om hun diensten te verbeteren. LinkedIn Labs is een onderdeel van LinkedIn waar werknemers van het bedrijf experimentele toepassingen van de netwerk-site test. Hier krijgen ze feedback en kijken of onderdelen aanslaan.

Vandaag kwamen ze met een nieuwe versie van de Resume Builder, een tool die je profiel in één klik veranderd in een mooi en representatief Curriculum Vitae. Het enige wat u dus moet doen is uw LinkedIn profiel up-to-date houden en u heeft altijd een actueel CV bij de hand. De gedachte achter de tool is uiteraard dat u meer tijd aan uw LinkedIn profiel gaat besteden.

Er zijn verschillende lay-outs uit te zoeken, zodat u het CV helemaal naar uw eigen smaak kunt opmaken. Vervolgens genereert u een PDF-bestand wat u kunt uitprinten of rechtstreeks kan opsturen naar uw potentiële werkgever.

LinkedIn heeft al twee miljoen actieve leden, maar hoop op deze manier dat u vaker en langer op de site blijft hangen. Dit maakt het natuurlijk ook een interessanter platform voor u om op te adverteren. Kijk voor de mogelijkheden eens op onze dienstenpagina.

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland