Welkom op onze gloednieuwe website!

Invest Online heeft een gloednieuwe pagina op haar website: een blog! Vaak tref je eerst alleen ‘dummy-tekst’ aan op een nieuwe pagina. Het ‘Lorem ipsum’ is veruit de bekendste dummy-tekst. Een tekst die dezelfde opbouw en structuur heeft als een normale westerse tekst. Al sinds de 14e eeuw wordt een dergelijke tekst gebruikt om te kijken hoe een gevulde pagina vorm gegeven moet worden. Tot voor kort was dit de vulling op onze blog-pagina, maar vanaf heden zal er geen dummy-tekst meer op te vinden zijn. Wij wilden bij Invest Online een platform waarop we onze klanten en fans op de hoogte kunnen houden van wat er gebeurt binnen ons bedrijf en wat ons bezig houdt. We zullen in goede en in slechte tijden proberen jou als lezer te informeren, amuseren, fascineren en te inspireren.

We zullen voornamelijk schrijven over zaken die ons bezighouden binnen ons werkveld. Dit kunnen SEO-tips zijn, veranderingen in het internetlandschap, maar ook nieuw personeel of misschien zelfs de aanschaf nieuwe printer kunnen voorbij komen. Dat is het leuke aan een nieuw blog, ook wij weten nog niet wat we in de toekomst zullen gaan schrijven. Uiteraard hebben we een aantal vage ideeën en creatieve impulsen die we maar met moeite in bedwang kunnen houden. Daarom hebben wij ook erg veel zin om jou vanaf vandaag welkom te heten op ons blog! We hopen dat je onze berichten met net zoveel plezier zal lezen als waarmee wij ze schrijven.

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland