Waardering krijgen is altijd leuk

De aanzet tot het optuigen van onze dienstentak is voortgekomen uit de testcase die Invest Online heeft gedaan voor Starcq.nl. Voorheen had Invest Online niet de ruimte om dienstverlenend te werk te gaan. Het opzetten en onderhouden van eigen projecten was de ‘main focus’. Na steeds meer aanvragen vanuit de markt om ook voor hen aan de slag te gaan, hebben we besloten om een testcase met onder andere Starcq.nl te accepteren. Cubic Media wilde met Starcq.nl beter scoren in Google. De vindbaarheid van de website moest omhoog op concurrerende zoektermen als ‘woning kopen’ en ‘huis kopen’. En dat is meer dan goed gelukt…

Waar Starcq.nl voorheen nog onvindbaar was op deze zoektermen, daar zijn zij nu terug te vinden op de eerste pagina. Invest Online heeft de samenwerking als zeer prettig ervaren en het is fijn om te horen dat dit als wederzijds is ervaren. Lees hieronder de referentie die wij hebben gekregen van Ernst van Dijk, Commercieel Directeur van Cubic Media BV.

Referentie Starcq.nl

Invest Online heeft voor ons een zeer succesvol zoekmachine optimalisatie programma gevoerd. Vooraf waren we op gewenste zoektermen nog nauwelijks vindbaar. Na inspanning van Invest Online staan we inmiddels met zoektermen als ‘huis kopen’ en ‘woning kopen’ hoog op de eerste pagina in Google. Dagelijks levert dit ons vele extra bezoekers op.

Invest Online is een prettige partner om mee samen te werken. Medewerkers zijn professioneel en denken pro-actief mee. Service staat bij hen hoog in het vaandel.


Ernst van Dijk, Commercieel Directeur, Starcq.nl, Cubic Media.

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland