Top 10 Nominatie Copernica
Partner of the Year 2013

Top 10 Nominatie Copernica Partner of the Year 2013

Wij zijn genomineerd voor Copernica Partner of the Year 2013. Tezamen met 9 andere Copernica partners maken wij kans op deze fantastische prijs! Deze wordt uitgereikt tijdens het Copernica Summit op 17 september.

Wat is de Copernica Partner of the Year Award?

De award is in het leven geroepen als extra erkenning voor bureaus die zich actief inzetten als geregistreerd partner van Copernica Marketing Software. Bij de uitreiking van deze award wordt gekeken naar de inzet van Copernica partners gedurende het afgelopen jaar.

Uitreiking Copernica Partner of the Year

De officiële prijsuitreiking vindt plaats tijdens de opening van het middagprogramma op 17 september tijdens het Copernica Summit. We willen je daarom vragen om ook zeker aanwezig te zijn tijdens de partnerochtend van het Copernica Summit.

Kom bij ons langs tijdens Copernica Summit 2013

Op dinsdag 17 september 2013 staat Invest Online op de vierde editie van het Copernica Summit. Een inspirerende dag waar (inter)nationale marketingexperts zoals Jamie Turner, Tamar van de Paal (Google) en Jorij Abraham hun kennis en ervaring over e-mailmarketing, social media, mobile en nog veel meer delen met de bezoekers. Invest Online presenteert deze dag de succescase die gaat over het dagelijks mailen voor de eindklant cheap.nl. Het Copernica Summit is een leuke, interactieve middag geweid aan de laatste trends, tips en cases op het gebied van online marketing.

Wees er snel bij en meld je nu aan voor het Copernica Summit. Het Copernica Summit vindt plaats op 17 september in het Media Plaza te Utrecht. De toegang is gratis!

CTA

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland