Het programma van alle Online Marketing lunchsessies in 2013

In 2013 staat er weer een aantal kennissessies op het programma. Wij nodigen je uit om onder het genot van een heerlijke lunch samen in een klein groepje te kijken naar de online kansen op verschillende gebieden. Is je website bijvoorbeeld wel goed vindbaar, doet hij zijn werk goed en waar liggen nog kansen? Zomaar wat vragen die voorbij zullen komen tijdens onze interactieve lunchsessies. Uiteraard zal er genoeg ruimte zijn voor het stellen van jouw online marketing vragen. Welke onderwerpen dit jaar op het programma staan lees je hieronder.

Programma lunchsessies voor 2013

Tijdens een lunchsessie staan er telkens twee online marketing onderwerpen centraal. Daardoor kunnen wij aan de hand van praktische voorbeelden de onderwerpen goed behandelen en is er voldoende ruimte voor jouw vragen.  De onderwerpen en data van de lunchsessies lees je hieronder.

[date datum=31-01-2013] Zoekmachine Marketing, Social & Mobile

In deze editie kijken wij naar de kansen van 2013 op het gebied van zoekmachine marketing, social media en de opkomst van mobiel internet.

Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers
Kennisniveau lunchsessie: basis tot gemiddeld

[date datum=28-03-2013] Zoekmachine Marketing

Is jouw website vindbaar in zoekmachines, hoe optimaliseer je een website voor Google en welke mogelijkheden zijn er om te adverteren, die vragen zullen centraal staan tijdens deze lunchsessie. Aan de hand van praktische voorbeelden wordt de werking van Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Zoekmachine Adverteren (SEA) uitgelegd.

Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers
Kennisniveau lunchsessie: basis tot gemiddeld

[date datum=16-05-2013] E-mailmarketing & Conversie Optimalisatie

E-mailmarketing, bijvoorbeeld een nieuwsbrief, is een goede manier om te communiceren met je doelgroep.  Tijdens deze lunchsessie zullen ingaan op de vragen als: hoe zet je e-mail effectief in, hoe kan je meer e-mailadressen verzamelen en waar moet je op letten bij een e-mailmarketing campagne? Daarnaast zal er aan de hand van Conversie Optimalisatie gekeken worden naar hoe je meer uit je e-mailmarketing maar ook je website bezoekers kan halen. Kortom: hoe krijg je de huidige bezoekers zover dat ze (nog) beter converteren?

Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers
Kennisniveau lunchsessie: basis tot gemiddeld

[date datum=27-06-2013] Affiliate Marketing & Display Advertising

Affiliate Marketing is bij veel (online) ondernemers nog een onbekend begrip. Affiliate Marketing is een resultaatgerichte online marketing, waarbij een website-eigenaar (affiliate) de producten of diensten van jouw bedrijf promoot en alleen beloond wordt op het moment van een vooraf afgesproken actie: bezoekers, leads of transacties. Met het no-cure-no-pay model is het zeker een interessant kanaal. Hoe Affiliate Marketing precies werkt en waarom dit interessant kan zijn voor jouw bedrijf behandelen wij in deze lunchsessie. Tevens zullen wij tijdens deze sessie ingaan op Display Advertising, wat is het en welke kansen het biedt voor jouw bedrijf.

Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers
Kennisniveau lunchsessie: basis tot gemiddeld

En de rest van 2013?

Ook in het 2e halfjaar van 2013 zullen er een aantal kennissessies plaatsvinden. De exacte data en de onderwerpen hebben we nog niet vastgesteld, deze worden in de loop van het jaar toegevoegd aan het programma. Ben je geïnteresseerd in een specifiek onderwerp die nog niet op het programma staat? Laat het ons dan weten zodat we jouw onderwerp kunnen behandelen tijdens onze lunchsessies in het 2e deel van 2013.

Waarom zou je komen?

1. Ontdek waar jouw online mogelijkheden en groeikansen liggen.
2. Blijf op de hoogte van de online ontwikkelingen.
3. Je kan vragen (over je website) stellen, het is persoonlijk.
4. Geheel gratis en vrijblijvend inclusief een heerlijke lunch.
5. Slim netwerken, je zit met andere ondernemers.
6. Elk bedrijf, klein, midden en groot, is welkom.

Hoe laat, hoe lang en waar vind het plaats?

Alle lunchsessie starten om 12:00 en duren ongeveer 1,5 uur. Zoals te verwachten is bij een lunchsessie zorgen wij niet alleen voor de kennis maar ook voor de lunch. Kortom tijdens een hapje en een drankje brengen wij jou op de hoogte van verschillende online marketing onderwerpen. Alle sessies vinden plaats op ons kantoor in Apeldoorn.

Vragen over de lunchsessies?

Neem dan contact op met Peter Beekman: 055 – 538 04 60.

Schrijf je nu in!

Schijf je nu online in voor één van de lunchsessies van 2013, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland