Transparante organisatie
Invest Online kiest voor
Klipfolio

Persbericht: Invest Online kiest voor Klipfolio via Cervinoboard

Apeldoorn, 24 juni 2016 | Het digitale marketingbureau Invest Online uit Apeldoorn is een strategische samenwerking aangegaan met Cervinoboard. Marco Zweekhorst van Invest Online: “Met de Klipfolio dashboard-diensten van Cervinoboard kunnen wij transparanter en resultaatgerichter werken dan nu. Ook tijdwinst is een belangrijke reden voor deze samenwerking. Zo zijn we beter in staat onze ambities te realiseren.”

Cervinoboard werd als partner binnengehaald om hun Klipfolio– en dashboard-expertise. Marco Zweekhorst van het inmiddels 40 man tellende Invest Online: “Cervinoboard is als geen ander in staat zijn om Klipfolio dashboards op grote schaal uit te rollen bij onze klanten. Het team van Erik van Dorp werkt vrijwel uitsluitend voor online- en marketingbureaus. Zij kennen onze business en begrijpen onze behoeften heel goed. Het is een professionele, flexibele club.”

Meer transparantie

Meer transparantie is voor veel online- en marketingbureaus een belangrijke reden om over te stappen op dashboards. Erik van Dorp, van Cervinoboard: “Wij zien dat steeds meer bureaus transparant willen zijn. Het is natuurlijk belangrijk om goed te laten zien wat je als bureau doet. Welke resultaten je behaalt, waar je moet ingrijpen als het nodig is. Data komen uit allerlei bronnen, dat geeft vaak veel problemen bij evaluaties. Buikgevoel alleen is onvoldoende, je wil dat kunnen onderbouwen met de juiste cijfers. We werken graag samen met bureaus om marketing effectiever, transparanter en leuker maken.” Zweekhorst: “Door middel van dashboarding kunnen wij sneller tot de kern komen van de data. Sneller inzicht betekent sneller schakelen en sneller realiseren van de gewenste doelstellingen.”

Op korte termijn worden de eerste pilots opgezet met een deel van de klanten van Invest Online. Deze pilots geven ook inzicht in hoe de dashboards worden gebruikt en waar de specifiekere wensen van klanten liggen. Op termijn is het de bedoeling dat alle Invest Online klanten die dat willen een dashboard uitgeleverd krijgen, zodat (vrijwel) real-time inzicht in de online marketing resultaten standaard wordt.

Over Invest Online

Invest Online is een full service internet bureau uit Apeldoorn dat met 40 specialisten onder één dak online marketing resultaten behaalt voor en met haar klanten. Met een portfolio van 130 klanten in diverse branches realiseert het team van Invest Online dagelijks de beste websites, webshops en digitale marketing campagnes. Voor meer informatie over Invest Online, neem contact op met Marco Zweekhorst, via +31(0)55-5380460 of kijk op www.investonline.nl

Over Klipfolio

Klipfolio is een snel groeiend dashboard visualisatie technologie platform, gevestigd in Ottawa Canada. Klipfolio heeft zijn groei te danken aan de unieke positie die het inneemt tussen Geckoboard en BI tools zoals Tableau. Meer informatie over Klipfolio beschikbaar via Cervinoboard of op www.klipfolio.com

Over Cervinoboard

Cervinoboard is een dashboard dienst voor bureaus gebaseerd op de dashboard technologie van Klipfolio. Cervinoboard is de grootste Klipfolio partner in Nederland met bijna 200 klanten via 25 online marketing bureaus in Nederland, Spanje, Dubai en de Verenigde Staten. Cervinoboard combineert dashboard technologie met big data. Vragen over Cervinoboard? neem contact op met Erik van Dorp, +31202615269 of kijk op www.cervinoboard.com

Invest Online
Marco Zweekhorst
Auteur: Marco Zweekhorst, Directeur Dagelijks zijn wij bezig om voor onze klanten successen te behalen. Meer bezoekers, stijging van conversies en groei van opbrengsten. Dit doen wij met ons team van vakidioten die op een resultaatgedreven en transparante wijze een succesvolle samenwerking met onze klanten aan gaan!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland