Nieuwe website Invest Online
Nieuwe website
Online

Nieuwe website online

De nieuwe website van Invest Online staat online! En daar zijn we weer trots op. Een website vol met cases, uitleg wat we doen, wie we zijn en gevuld met persoonlijk beeld- en videomateriaal. We hebben met het hele team aan de nieuwe website gewerkt en uiteraard gezorgd voor een optimale gebruikerservaring op alle devices. Vooral de snelheid van de website is iets waar we hard aan hebben gewerkt.

snelheid 3 snelheid 4

Bekijk hier de snelheid van de website op Google pageSpeed Insights

Kortom, een mooie case van ons team. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

iomob mac

 

Nieuw logo Invest Online

Met de komst van de nieuwe website, is daar ook de komst van ons nieuwe logo. Een logo met een verhaal:

Invest_Online_logo

Het beeldmerk van Invest Online bestaat uit een speels en menselijk deel (Invest Online). Marketing is mensenwerk in elke zin van het woord. Speels en open, levendig en dynamisch vormen de kern van het logo van Invest Online. Deze wordt gecombineerd met een strakke blokvorm die het woordmerk van het logo bevat. Deze vormt een stabiele rustige stevige basis.

 

Nieuwe video over Invest Online

Om nog beter uit te kunnen leggen wie Invest Online is en wat we doen, hebben we een video laten maken om het daarin uit te leggen. Geen saai en lang verhaal, maar een uptempo video. Het geeft een goed beeld wie we zijn. We zijn er dan ook trots op. Een minuutje kijken en je weet wie we zijn en wat we doen. Waar wacht je nog op? 🙂

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland