Nieuwe website online

De veranderingen stapelen zich de laatste tijd enorm op voor Invest Online op. Sinds eind augustus werken wij vanuit een tijdelijke ruimte. In deze ruimte wachten wij met smart tot ons nieuwe definitieve kantoor klaar is. Deze deadline komt met de dag dichter bij. Wij verwachten eind volgende week ons nieuwe pand te mogen innemen.

Naast de perikelen van de verhuizing en verbouwing heeft onze diensten tak een nieuwe werknemer in dienst. Angelo van de Lugt komt ons team versterken zodat wij de kwaliteit van ons werk voor onze klanten kunnen blijven waarborgen. Angelo van harte welkom in ons team en veel succes!

Daarnaast zijn wij de laatste tijd ook erg druk geweest met het vernieuwen en optimaliseren van onze eigen website. De oude website voldeed niet meer helemaal aan onze wensen en vonden de hem niet meer passen bij ons imago. Tijd voor vernieuwing dus.

Op de nieuwe website is nu veel meer informatie beschikbaar voor onze (potentiële) klanten en bezoekers. Zo hebben wij onze diensten uitgebreider beschreven en duidelijker gecategoriseerd. Daar kunt u lezen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van Zoekmachine en Internet Marketing.

Het afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt aan ons portfolio en is het ons doel om die de aankomende jaren nog flink uit te breiden. Omdat wij trots zijn op het werk wat wij tot nu toe voor onze klanten gedaan hebben, staan er op de referentiepagina enkele referenties en casusssen van werk wat wij gedaan hebben.

Invest Online is samen met haar klanten grote stappen vooruit aan het zetten. Onze hoop en verwachtingen zijn dan ook om mede met de veranderingen die nu plaats vinden meer succes te behalen en door te groeien.

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland