De Nationale
MQ Test

De Nationale MQ Test

Met trots presenteren wij de Nationale MQ Test van 2015. Wij hebben in samenwerking met NIMA en de FD Media groep de Nationale Marketing Quotiënt Test mogelijk gemaakt. Een test waarmee jij, als marketeer, je actuele vakkennis kan testen. Wij dagen jullie uit om je actuele marketingkennis te testen, durf jij het aan?

button_mqtest

Samenwerking FD Mediagroep en Nima

De Nationale MQ Test van 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door Invest Online en FD Mediagroep, beiden partners van NIMA. Wij hebben de website van de Nationale MQ Test en de nima.academy website ontworpen en gebouwd. En hier zijn we trots op!

Ons vakgebied is continu in ontwikkeling. Niets is zo veranderlijk als de (online) marketingwereld. Wat vandaag nog hip en happening is, is morgen alweer verleden tijd. De uitdaging van een marketeer is om je vakkennis continu up-to-date te houden, altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen en dit vervolgens toe te passen in de praktijk.

De Test

De Marketing Quotiënt Test bestaat uit de volgende 7 thema’s: strategie & algemeen, neuromarketing, lead management, pricing, social media monitoring, online marketing en accountability. De thema’s zijn onder verdeeld in 40 verschillende vragen. Aan het eind van de test weet jij precies wat je sterke en verbeterpunten zijn. Wat is jouw kracht als marketeer? Wij zijn benieuwd!

Heb jij het hoogste MQ?

Aan het eind van de test weet je niet alleen of je vakkennis up-to-date is maar ook ontvang je een MQ-score waar je je collega-marketeers wellicht mee overtreft. Ben jij bijvoorbeeld de marketeer die het best scoort op het onderdeel ‘social media monitoring’ of is ‘accountability’ meer jouw kracht? Aan het eind van de test weet je het allemaal. De test is dé nationale uitdaging voor de Nederlandse marketeers!

Dus wacht niet langer en doe de test!

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland