Invest Online wint
FD Gazellen Award 2016

Invest Online wint FD Gazellen Award 2016

Met veel trots mogen wij mededelen dat Invest Online tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort en hierdoor een FD Gazellen Award heeft gewonnen.

“Het is een groot compliment voor het hele team van Invest Online om tot de FD Gazellen te behoren. Dit bevestigt dat wij goed op weg zijn met Invest Online en hier zijn wij uiteraard trots op.”

FD Gazellen is een initiatief van Het Financiële Dagblad en Company.info. Met een FD Gazellen Award worden groeiende ondernemingen in de spotlight gezet. Ondernemingen die binnen een periode van drie jaar een omzetgroei van minimaal twintig procent hebben gerealiseerd mogen zich een FD Gazelle noemen. Daarnaast zijn er een aantal andere belangrijke criteria, waarop de ondernemingen zijn getoetst door financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en FD zelf.

De prijsuitreiking van de FD Gazellen Awards zal per regio worden uitgereikt. Invest Online is genomineerd voor de regio Oost, deze zal op 15 november 2016 plaatsvinden in de Deventer Schouwburg.

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland