Invest Online registered partner van Copernica

Al sinds begin 2012 is Invest Online officieel partner van Copernica, maar met de ontvangen plaque van afgelopen vrijdag is het officieel! Copernica biedt ons kwalitatieve marketing software waarmee wij in staat zijn om op een effectieve manier e-mailmarketing campagnes in te zetten voor onze klanten. En met de partnerschap kunnen wij jou garanderen de expertise en know-how van Copernica in huis te hebben. Dat tezamen was voor ons de reden om te kiezen voor de marketing software van Copernica.

“Copernica is marketing software voor e-mailmarketing, webpagina’s, mobile, social en print. De software biedt krachtige en gebruiksvriendelijke software en is beschikbaar in meerdere talen. De Copernica marketing software wordt dagelijks gebruikt door meer dan 3.500 bedrijven voor het genereren van leads, het informeren van relaties en e-commerce in diverse branches zoals automotive, reclame, reizen, werving & selectie. Support is bij de software inbegrepen en er zijn geen opstartkosten.”

 

In 2013, 2014 en 2015 zijn wij top 10 genomineerd voor Partner of the Year. Dat is al 3 jaar op rij, waar wij erg trots op zijn!

Invest Online biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van e-mailmarketing. Dit kan zowel in full service als het opzetten van strategische campagnes. Na een geruime tijd de software succesvol te hebben ingezet willen wij dit ook graag voor jou doen! Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou liggen met de Copernica marketing software? Neem gerust contact met ons op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland