Investonline in Fast500 EMEA 2016
Invest Online opgenomen in lijst met
500 snelst groeiende bedrijven van Europa

Invest Online opgenomen in de lijst van 500 snelst groeiende technologie bedrijven van Europa!

Invest Online staat op plek 469 in de Deloitte EMEA Technology Fast500 EMEA. Dit is een ranglijst voor de snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Invest Online is in een periode van drie jaar gegroeid met 234%. Op donderdag 8 december 2016 vond het Deloitte EMEA Technology Fast500 event plaats in Parijs. Hier zijn de rankings bekend gemaakt. In totaal zijn er (slechts) 54 Nederlandse bedrijven opgenomen in deze lijst.

De opname in deze prestigieuze lijst is een onderstreping voor het harde werken en de mooie successen die wij in de samenwerking met onze klanten realiseren. Het geeft een extra boost om door te gaan op de succesvolle weg die we zijn ingeslagen.

Afsluiting van een prachtig jaar

2016: wát een jaar voor Invest Online! We kenden al vele mooie hoogtepunten, maar we mogen er weer ééntje aan toevoegen. Al eerder kregen we onze promotie naar Premier Google Partner, werden we door Google met onze case geselecteerd tot de top 200 Google Partners van EMEA, mogen we onszelf een FD Gazelle noemen én behoren we opnieuw tot de top 10 Partners of the Year van Copernica. Door deze opname in de ranglijst van de Deloitte Technology Fast500 EMEA 2016 mogen we onszelf ook tot één van de snelst groeiende technologie bedrijven van Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) noemen.  Hier zijn we natuurlijk erg trots op!

Dit is in de eerste plaats een groot compliment voor het gehele team van Invest Online. Daarnaast hadden we dit niet kunnen realiseren zonder succesvolle samenwerkingen met onze geweldige klanten. De plaatsing op deze lijst geeft nog eens een extra boost voor het jaar 2017!

 

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland