Hét e-commerce event van het jaar
En wij staan er!

Invest Online op WebWinkel Vakdagen 2017

Voor de elfde keer vindt in 2017 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Na 10 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 10.789, volgt in 2017 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema’s en vele exposanten.

De Webwinkel Vakdagen kun je bezoeken op woensdag 18 januari 2017 van 10:00 tot 17:00 en op donderdag 19 januari 2017 van 10:00 tot 17:00. Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Wijnand Jongen, Directeur Thuiswinkel.org – “Sinds de eerste editie in 2007 zijn de Webwinkel Vakdagen uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats waar vraag en aanbod in de thuiswinkelbranche elkaar ontmoet. Ook dit jaar tref je er opnieuw een indrukwekkend overzicht van onze dynamische branche.” 

Onze stand

Je kunt ons vinden op stand 140. Kom je ook even langs? Wil je even bijpraten, heb je zin in een bak koffie of heb je een specifieke vraag of probleemstelling? Laat het ons weten!

plattegrond_wwv

Gratis aanmelden

Wil je als bezoeker naar de Webwinkel vakdagen? Meld je dan even aan als bezoeker. Met een account kun je jouw ticket downloaden, premium seats reserveren en je persoonlijke plattegrond opmaken.
Meld je nu aan voor hét e-commerce event van 2017!

Programma

Naast de leveranciers op de beursvloer zijn er dit jaar maar liefst 11 lezingenzalen te vinden. Dit keer zijn de zalen niet meer per zone ingedeeld maar wordt in elke zaal een relevant thema behandeld. Tijdens deze lezingen worden actuele cases behandeld en praktische tips gegeven. Altijd al willen weten hoe topbestuurders te werk gaan? Op de Webwinkel Vakdagen 2017 zullen wederom 2 keynote zalen zijn waar de meest vooraanstaande sprekers een lezing zullen geven. Bekijk nu het programma, op deze manier kun je je laten inspireren door verhalen van topsprekers uit binnen- en buitenland.

Routebschrijving

Op de website van de Webwinkel Vakdagen vind je een uitgebreide routebeschrijving. Of je nou met de auto, trein of fiets komt, hier staat alles op een rijtje!

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland