Invest Online op
Copernica Summit 2013

Invest Online op Copernica Summit 2013!

Kom bij ons langs tijdens Copernica Summit 2013

Op dinsdag 17 september 2013 staat Invest Online op de vierde editie van het Copernica Summit. Een inspirerende dag waar (inter)nationale marketingexperts zoals Jamie Turner, Tamar van de Paal (Google) en Jorij Abraham hun kennis en ervaring over e-mailmarketing, social media, mobile en nog veel meer delen met de bezoekers. Kortom; het Copernica Summit is een leuke, interactieve middag geweid aan de laatste trends, tips en cases op het gebied van online marketing. Invest Online presenteert deze dag ook de succescase die gaat over het dagelijks mailen voor de eindklant cheap.nl. Het Copernica Summit is een leuke, interactieve middag geweid aan de laatste trends, tips en cases op het gebied van online marketing.

De kunst van het dagelijks mailen

Een dagelijkse mailing versturen is net even anders dan het versturen van een periodieke nieuwsbrief. Dagelijks betekent ook echt elke dag; hoe gaat u om met vakanties of ziekte, hoe monitort u of de verzending wel goed gegaan is? In deze sessie bespreken we, samen met de eindklant, hoe wij de dagelijkse verzending, via de software van Copernica, bij onze succescase Cheap.nl aan hebben gepakt en hoe de nieuwsbrieflezers via een enquête hebben geholpen de website te verbeteren.

Waarom mag je het Copernica Summit niet missen?

  • Deel je ervaring met meer dan 800 andere marketeers
  • Ontdek de laatste trends op gebied van e-mail, mobile marketing, social media en meer
  • Ervaar de kracht van Copernica Marketing Software
  • Stel je Copernica gerelateerde vragen aan een van onze specialisten

Wees er snel bij en meld je nu aan voor het Copernica Summit. Het Copernica Summit vindt plaats op 17 september in het Media Plaza te Utrecht. De toegang is gratis!

CTA

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland