Invest Online genomineerd
Copernica Partner of the Year 2016

Invest Online genomineerd voor Partner of the Year 2016

Na de Google Premier Partner nominatie en de FD Gazellen nominatie zijn wij ook door Copernica genomineerd voor de Partner of the Year 2016. We zijn super trots dat we, voor het vierde jaar op rij, tot de beste Copernica Partners behoren. Een bekroning voor alle mooie cases die wij de afgelopen tijd voor onze klanten hebben mogen realiseren.

De Awards

Jaarlijks reikt Copernica de Partner of the Year-award uit als extra erkenning richting de partners die zich actief inzetten binnen het partnernetwerk. Bij de uitreiking van de award wordt er onder andere gekeken naar de totale omzet, groei, het aantal aangesloten klanten en de inzet in marketingactiviteiten. Ruim driehonderd partners in binnen- en buitenland zetten dagelijks Copernica in om meer conversie te behalen uit e-mailmarketing voor haar en onze klanten,” aldus Michael Linthorst, CEO van Copernica. “Onze partners bieden met hun creativiteit en hun strategische en technologische kennis een toegevoegde waarde voor onze Copernica-gebruikers en zijn daarom van groot belang. De Partner of the Year-award reiken we jaarlijks uit om het belang van onze partners te onderstrepen.”

De uitreiking

Op 24 november zal er op het hoofdkantoor van Copernica in Amsterdam bekend worden gemaakt wie van de 8 genomineerden de nieuwe Partner of the Year wordt. Daarnaast zullen er deze avond nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd. We houden jullie op de hoogte!

Meer info en alle andere genomineerden.

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland