Nieuwe manier om een AdWords promotiecode in te voeren

De optie voor het toevoegen van een promotiecode aan een Google AdWords account was in de interface niet makkelijk te vinden. De AdWords promotiecodes vliegen je vaak om de oren, maar het toevoegen leek wel onmogelijk. Gelukkig voert Google nog wel eens wijzigingen aan de interface door. Dit keer is het de beurt aan het toevoegen van deze codes.

De oude manier:
Zoals hieronder te zien, stond de promotiecode toepassen button (eenzaam en alleen) onder de ‘meer acties’ optie bij de factureringsinstellingen.

promotiecode adwords oude stijl

De nieuwe manier:
Als je naar dezelfde factureringsinstellingen gaat, zie je de promotiecode button (promotiecodes beheren) gelijk in beeld. Na een klik kom je op de promotiecodepagina en kan je door een klik op de mooie rode button je code toevoegen. Maar dat was niet alles: als bonus is er nu ook inzicht in de status van je ingevoerde code. Zo zie je hoeveel euro’s je besteed hebt en teruggestort krijgt in je account na 31 dagen (helaas maar tot €150), en wanneer de code afloopt. Kortom, een beter inzicht en het toevoegen is een stuk makkelijker te vinden. Helaas gelden de codes alleen voor nieuwe accounts 😉

Adwords promotiecode invoeren

Adwords promotiecode invoeren status

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland