Instagram
in een nieuw jasje

Nieuw Instagram jasje

Heb jij Instagram al geüpdatet? Als je dat nog niet hebt gedaan, dan bereiden wij je alvast mentaal voor op de grote verandering die komen gaat.

Instagram biedt de volgende update aan naar versie 8.0. Dit keer geen kleine updates om bugs te verhelpen (natuurlijk worden bugs ook verholpen), maar een compleet nieuwe look en een nieuw logo.

Alle kleuren zijn nu in het logo gestopt en het design van de app zelf is zwart en wit gemaakt. De look is nu heel clean, waardoor de foto’s je aandacht trekken en de foto’s worden nu nog iets groter in beeld getoond. Instagram was al aan het testen met het zwart en witte uiterlijk en sinds gisteren is de nieuwe look volledig uitgerold voor IOS en Android. IOS gebruikers kunnen de app al updaten. Helaas moeten de Android gebruikers nog heel even geduld hebben.

Nieuw-jasje-instagram
Ook het uiterlijk van de webversie is veranderd. Uiteraard is deze ook zwart en wit geworden.

Instagram web

Er zijn geen grote wijzigingen geweest in de opties die de app biedt. Eerst maar even wennen aan de nieuwe look, vooral als je tussen al je apps zoekt naar dat bruine fototoestel.

Wil je weten wat Instagram heeft gedaan voor de nieuwe look en feel? Bekijk onderstaan filmpje.

Wat vind jij van de nieuwe look?

Foto van:
10 FACE / Shutterstock.com

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland