Michiel Peters

Vandaag is het mijn beurt om me voor te stellen als ‘nieuwe’ collega. Waarom nieuw tussen aanhalingstekens? In 2014 ben ik namelijk al werkzaam geweest bij Invest Online, als stagiair. Na het afronden van mijn studie Business, ICT & Management kreeg ik de vraag vanuit Invest Online of ik weer terug wilde komen. Geen moeilijke vraag, aangezien ik met veel plezier mijn stage heb doorlopen. Dus nu ben ik sinds februari weer werkzaam, nu als fulltime online marketeer.

Wat voer ik uit?

Tijdens de week houd ik me voornamelijk bezig met Zoekmachine Optimalisatie, aangevuld met hier en daar wat Adwords en E-mailmarketing. Een brede basis, maar zo leer ik wel wat mogelijk is binnen verschillende disciplines.

En verder?

Ik zeg altijd dat ik iets meer dan 21 ben, maar intussen tik ik deze maand al de 29 aan. Iets wat niemand gelooft als ik dat vertel. Ach, ik beschouw het maar als compliment. Naast online marketing houd ik me bezig met scouting, salsa dansen en films/series/boeken. En af en toe naar een concert of festival, zoals Pinkpop dit weekend.

Invest Online
Michiel Peters
Auteur: Michiel Peters, Online Marketeer

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland