Ons werk
In MailChimp

MailChimp e-mailtemplates

Heb je wat inspiratie nodig voor je nieuwe e-mailtemplate, of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor e-mailtemplates binnen MailChimp? Hier kun je een aantal voorbeelden vinden van e-mailtemplates die wij, met behulp van de drag & drop editor, voor onze klanten hebben ontwikkeld.

Custom e-commerce template voor The Retro Family ontwikkeld met de drag & drop editor. Bekijk hier de hele template

Wist je dat?

Ruim 50% van jouw ontvangers de nieuwsbrief op een mobiel apparaat opent? Een responsive template is daarom een must-have.

Conversiegerichte e-commerce template voor Livekaarten, ontwikkeld met de drag & drop editor. Bekijk hier de hele template

Specifieke wensen?

Heb je specifieke wensen voor je e-mailtemplate? Laat het ons weten, zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar een passende oplossing. Want ook met de drag & drop editor kunnen we custom <code> blokken toevoegen.

Custom e-commerce template voor Express Wear, ontwikkeld met de drag & drop editor. Bekijk hier de hele template

Waarom drag & drop?

De drag & drop editor van MailChimp is door-en-door getest in alle gebruikelijke e-mailclients, waardoor jouw e-mails doorgaans goed worden getoond in alle verschillende e-mailclients. In tegenstelling tot custom HTML templates kun je met de drag & drop editor zelf gemakkelijk en snel nieuwe campagnes op te bouwen.

Informatieve nieuwsbrief voor Hypotheekclaim, ontwikkeld met custom HTML. Bekijk hier de hele template

Ik wil een custom HTML template

Heb je heel specifieke wensen? Dan ontkom je er soms niet aan om een custom HTML template te ontwikkelen. Ook dat is mogelijk! Bekijk het bovenstaande voorbeeld van Hypotheekclaim. Deze is ontwikkeld o.b.v. custom HTML waarin we de zogeheten merge tags van MailChimp hebben toegevoegd om de content makkelijk bewerkbaar te maken.

Custom e-commerce template voor Gordijnshop.nl, ontwikkeld met de drag & drop editor. Bekijk hier de hele template

Ook zo'n e-mailtemplate?

Is jouw e-mailtemplate ook toe aan vernieuwing? Laat ons eens meekijken in je MailChimp account. We hebben veel ervaring met zowel e-commerce als informatieve nieuwsbrieven en kunnen dit realiseren met behulp van de drag & drop editor of juist met custom geschreven HTML.

Laat het ons weten

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland