Wij hebben verstand van zaken
En we hebben bewijs!

Kwalificaties & Certificering

Wij zijn een full-service online marketingbureau. Alle online discipline hebben wij onder één dak met onze 40 online specialisten. Naast dat onze 40 online specialisten verstand van zaken hebben, vinden wij het ook belangrijk dat zij gecertificeerd zijn. Alle online specialisten van Invest Online zijn zoveel mogelijk gecertificeerd binnen hun eigen specialisme. Hieronder een overzicht van onze specialisaties en kwalificaties:

Premier Google Partner

Invest Online is Premier Partner van Google. Deze premier badge geeft aan dat wij over AdWords-vaardigheden en -expertise beschikken, wij een aanzienlijke campagneportefeuille van Google beheren en daarbij toonaangevende resultaten weten te behalen voor onze klanten.
Wij krijgen hierbij van Google nog meer steun, inzichten en betrokkenheid bij updates en trainingen voor terug. Zo kunnen wij ons continu blijven ontwikkelen op dit vakgebied en kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen.

Facebook Blueprint Certified 

Facebook Blueprint is een wereldwijd trainings- en certificeringsprogramma voor marketing op Facebook en Instagram. Onze specialisten hebben een bovengemiddeld kennisniveau van de mogelijkheden die Facebook Advertising biedt en zijn er in geslaagd om deze unieke certificering te behalen. Huidige én potentiële klanten kunnen er op vertrouwen dat onze specialisten campagnes draaien voor maximale impact. Daarnaast zijn onze klanten verzekerd dat de kennis altijd up to date is. Onze specialisten dienen namelijk jaarlijks het examen (onder zeer strenge eisen) opnieuw af te leggen.

Google Analytics Certified Individual

Meerdere online specialisten binnen ons team zijn Google Analytics Certified. Dit laat zien dat deze specialisten hebben aangetoond te beschikken over meer dan voldoende kennis en ervaring met Google Analytics. Zij zijn bedreven in het gebruik van Google Analytics. 

YouTube Certified

Onze video strategen zijn door Google exclusief opgeleid om de beste performance uit jouw YouTube campagnes te behalen. Allen zijn daarom uiteraard ook YouTube Certified. Daarnaast zijn wij ook Company YouTube Certified!

Bing Ads Partner

Naast dat wij een Google Premier Partner zijn, kunnen wij jou ook succesvol ondersteunen voor Bing advertentie campagnes. Invest Online is een officieel geaccrediteerde professional binnen Bing Ads. Om deze accreditatie te behalen hebben onze specialisten het ‘Accredited Professional program’ doorlopen waarbij er alles is geleerd over de advertentiemogelijkheden van Bing. Dit betekent dat onze Bing Ads specialisten in staat zijn om de perfecte campagnes te draaien. Zij zullen ervoor zorgen dat je advertentiebudget optimaal wordt benut en je een maximaal rendement behaalt.

Datatrics

Predictive marketing wordt steeds populairder onder marketeers, maar is vaak een vrij technisch en abstract verhaal. Met de software van Datatrics kunnen we het klantgedrag voorspellen, waardoor marketeers gemakkelijk en doelgericht content kunnen verspreiden. Hierdoor stijgen verkoopkansen en dus de totale omzet.

Datatrics haalt (gedrags)data op uit alle kanalen en brengt deze samen in een 360º klantprofiel.
D.m.v. pop-up notificaties krijgt de bezoeker de juiste informatie op het juiste moment in beeld en heeft dit een positief effect op het conversiepercentage en de omzet.
Tevens is het mogelijk om naast pop-up notificaties ook dynamische content toe te passen op bijvoorbeeld je website en in een nieuwsbrief, zodat die gevuld worden a.h.v. het gedrag van de klant vanuit de website.

Visual Website Optimizer

Invest Online is certified partner van Visual Website Optimizer. Het belangrijkst doel hiervan is dat wij websites en webshops optimaliseren voor hogere conversie. Visual Website Optimizer is conversie optimalisatie software die we gebruiken voor onder andere A/B en multivariate testing. We kunnen met deze tool erachter komen hoe de gebruiker van een website of webshop reageert op bepaalde aanpassingen in de structuur, informatie-presentatie of design van pagina’s. Door het ontwerpen, inrichten en optimaliseren van verschillende test wordt er continu gestreefd naar een zo hoog mogelijk conversieratio of andere belangrijke websiteprestaties. Deze certificering en onze ruime kennis van VWO bevestigt onze expertise op het gebied van conversie optimalisatie.

Hotjar

Leuk, al die bezoekers op je website. Maar waarom doen ze niet wat jij wil dat ze doen? Veel inzichten over de website bezoekers zijn terug te vinden in Google Analytics, maar voor echte conversie optimalisatie moet er verder onderzoek worden gedaan. Hotjar biedt deze uitkomst. Deze handige tool geeft ons inzicht in het gedrag van je bezoekers en hun gebruikerservaring. Door middel van deze tool kunnen we een oplossing bieden op de vraag: ‘Hoe komt het dat ik veel bezoekers heb, maar tegenvallende conversies en wat kan ik hier tegen doen?’ Op een visuele wijze kunnen wij inzicht krijgen in relevante informatie over het gedrag van bezoekers op je website. Zo komen wij erachter waarom bezoeker niet converteren, hoe bezoeker navigeren binnen de website en hoe je website eenvoudig geoptimaliseerd kan worden.

Mobile Site Certified

Invest Online is Mobile Site Certified. Deze mobile Sites-certificering is een professionele certificering die Google toekent aan personen die hebben aangetoond over algemene en geavanceerde vaardigheden te beschikken op het gebied van het ontwerp en de ontwikkeling van mobiele websites. Met een Mobile Sites-certificering  wordt Invest Online vanaf nu door Google erkent als expert op het gebied van mobiele sites! Dit betekent dat Invest Online de juiste partner is voor jou op het gebied van mobiele website optimalisatie. Door dit examen te behalen hebben wij aangetoond dat wij over de juiste vaardigheden beschikken met betrekking tot mobiele site ontwerp, mobiele UX-best practices, optimalisaite van mobiele site snelheid en geavanceerde webtechnologieën. Ons team specialisten beschikt over de juiste kennis en capaciteiten om jouw mobiele site tot een succes te maken!

MailChimp expert

Wij zijn een trotse Mailchimp Expert en laten graag zien wat wij kunnen! Wij vinden dat e-mailmarketing meer is dan alleen het versturen van een digitale nieuwsbrief. Daarom benutten wij alle mogelijkheden die binnen MailChimp mogelijk zijn en integreren al deze technieken in zowel jouw template-design als de marketingstrategie. Samen kijken we wat haalbare doelstellingen zijn om het beste resultaat te verwezenlijken!

Wil je meer uit MailChimp halen, heb je nog geen MailChimp account of wil je switchen van e-mail software, maar heb je geen idee waar te beginnen? Laat ons eens meekijken in je MailChimp account. We hebben veel ervaring met zowel e-commerce als informatieve e-mail marketing trajecten en kunnen jou hierin adviseren, ondersteunen of volledig ontzorgen!

Copernica Registered Partner

Al sinds begin 2012 is Invest Online officieel partner van Copernica. Copernica biedt ons kwalitatieve marketing software waarmee wij in staat zijn om op een effectieve manier e-mailmarketing campagnes in te zetten voor onze klanten. Dat tezamen is voor ons de reden om te kiezen voor marketing software van Copernica.

Spotler Partner

Spotler biedt een breed scala een e-mail marketing oplossingen aan en met talloze integraties. Daarom zijn wij een trotse partner! Heb je zelf nog genoeg werk liggen of wil jij je liever blijven focussen op je core business? Wij helpen je graag met het opzetten van de juiste campagne strategie, het inrichten van jouw database, het ontwerpen van jouw ultieme e-mailtemplate of het uitstippelen van de juiste automatische campagnes. Samen zorgen we ervoor dat jouw e-mail campagnes een succes worden.

Wil je meer uit Spotler halen, heb je nog geen Spotler account of wil je switchen van e-mailsoftware, maar heb je geen idee waar te beginnen? Wij kunnen jouw hierin adviseren, ondersteunen of volledig ontzorgen!

Belangrijk: MailPlus heeft medio 2017 een naamsverandering ondergaan. Vanaf 2017 heet MailPlus, Spotler. Het kan dus zijn dat je de naam ‘MailPlus’ her en der nog tegenkomt.

FD Gazellen

Met veel trots mogen wij mededelen dat Invest Online tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort en hierdoor een FD Gazellen Award 2016 & 2017 heeft gewonnen.

“Het is een groot compliment voor het hele team van Invest Online om tot de FD Gazellen te behoren. Dit bevestigt dat wij goed op weg zijn met Invest Online en hier zijn wij uiteraard trots op.”

FD Gazellen is een initiatief van Het Financiële Dagblad en Company.info. Met een FD Gazellen Award worden groeiende ondernemingen in de spotlight gezet. Ondernemingen die binnen een periode van drie jaar een omzetgroei van minimaal twintig procent hebben gerealiseerd mogen zich een FD Gazelle noemen. Daarnaast zijn er een aantal andere belangrijke criteria, waarop de ondernemingen zijn getoetst door financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en FD zelf.

Deloitte EMA Technology Fast 500 EMEA

Invest Online staat op plek 469 in de Deloitte EMEA Technology Fast500 EMEA. Dit is een ranglijst voor de snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Invest Online is in een periode van drie jaar gegroeid met 234%. Op donderdag 8 december 2016 vond het Deloitte EMEA Technology Fast500 event plaats in Parijs. Hier zijn de rankings bekend gemaakt. In totaal zijn er (slechts) 54 Nederlandse bedrijven opgenomen in deze lijst.

De opname in deze prestigieuze lijst is een onderstreping voor het harde werken en de mooie successen die wij in de samenwerking met onze klanten realiseren. Het geeft een extra boost om door te gaan op de succesvolle weg die we zijn ingeslagen.

Partner van Internet Marketing Universiteit (IMU)

Invest Online is trots partner van Internet Marketing Universiteit (IMU). Samen helpen we de klanten van IMU verder in hun online ontwikkeling door de inzet van Google AdWords en het correct en uitgebreid instellen van Google Analytics. Samen op zoek naar de win-win-win.

Partner van De Nationale Franchise Gids

Invest Online is een zeer gewaardeerde cliënt van De Nationale Franchise Gids. De Nationale Franchise Gids faciliteert een platform waarop franchisegevers en kandidaat franchisenemers met elkaar in contact komen. De Nationale Franchise Gids is de organisator van Franchise & Formulebeurs Onderneem ‘t! en Het Nationale Franchise Congres.

Haal jij het maximale uit jouw website?

Benut jij je website optimaal of denk je dat je hier meer uit kunt halen? Wij drinken graag een kop koffie met je om te kijken wat we samen kunnen realiseren.

Contact opnemen

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland