Kimberly van der Meer

En nu is het toch echt mijn beurt. Een kleine voorstelronde als nieuwe stagiaire van Invest Online. Mijn naam is Kimberly van der Meer, 23 jaar en geboren en getogen Rotterdamse. Nadat ik verhuisd ben naar Burgh-Haamstede toch weer terug gegaan naar Rotterdam om te studeren. Gedurende mijn stage ‘logeer’ ik bij vriendjelief in Vorden.

Op dit moment studeer ik Small Business and Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn derde jaar is aangebroken en daarom deze stage bij Invest Online. Behalve een klein stukje theorie ben ik onervaren op het gebied van online marketing en daarom ben ik hier nu als stagiaire om mezelf te kunnen ontwikkelingen en vernieuwen binnen dit vakgebied.

Naast mijn studie werk ik bij een Mexicaans restaurant genaamd Popocatepetl. Ik ben dol op reizen en zal ook na mijn studie nog een groot gedeelte van de wereld willen zien! Nu zit ik nog veel met mijn gedachtes bij mijn laatste reis..

Maar eerst zal ik de komende maanden achter mijn bureautje zitten bij Invest Online en zal ik héééél veel leren en een leuke tijd tegemoet gaan!

 

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland