Jessica Florentinus

Ook ik ben ‘nieuw’, dus vandaag aan mij de eer om me voor te stellen. Mijn naam is Jessica Florentinus. Geboren in het vlaai-etende Limburg en getogen in Apeldoorn, waar ik eigenlijk nooit meer ben weggegaan. Afgezien van de nodige reizen naar prachtige verre oorden (ik wil natuurlijk wel wat zien van de wereld). Ik ben half Indonesisch van afkomst en daarmee dus ook een echt familiemens en een echte foodie. Ik sta vaak in de keuken om weer wat nieuwe recepten uit te proberen.

3 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatiemanagement in Utrecht. Een hele leuke studie, maar heel breed. Na het afronden hiervan, kon ik gelukkig vrijwel direct aan het werk. Eerst op marketing gebied en snel daarna bij een Communicatie bureau, ook in Apeldoorn. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van communicatie-uitingen, het inzetten van meerdere middelen en het uitrollen van campagnes. Van mezelf ben ik al een echte planner, dus dat kwam in mijn vorige baan en komt in mijn huidige baan goed van pas.

Sinds februari ben ik alweer aan de slag als Content Marketeer bij Invest Online. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het bedenken van content strategieën die uiteenlopen van content op websites tot social media uitingen en blogs, en welke middelen er het beste ingezet kunnen worden. Veel schrijven en creatief bezig zijn dus. Heerlijke baan heb ik!

Op online marketing gebied heb ik al veel geleerd, maar ik zal ongetwijfeld de komende tijd nog veel meer kennis opdoen hier. Er is hier in ieder geval meer dan genoeg kennis om te delen!

Invest Online
Jessica Florentinus
Auteur: Jessica Florentinus, Online Marketeer Als Online Marketeer houd ik mij bezig met Online Advertising, waarbij de focus ligt op de dynamische wereld van Social Media Advertising. Dit loopt uiteen van advertentiecampagnes inrichten tot het uitdenken van strategieën om social media kanalen beter in te kunnen zetten.

Plaats een reactie