Jeffrey Nijland

Als vierde stagiair op rij, mijn voorstel blog! Mijn naam is Jeffrey Nijland, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriendin en twee katten op 6 minuten fietsafstand van Invest Online.

Ik studeer Kunst en Techniek in Enschede. In de eerste twee jaar van deze opleiding heb ik van heel veel dingen een heel klein beetje geleerd. Daarbij is te denken aan fotografie, kunstgeschiedenis, concept design, Photoshop, Flash en programmeren! Dat laatste sprak mij het meest aan. Daarom ben ik in mijn eerste stage de webdevelop kant op gegaan en heb ik daarna een minor Informatica gevolgd. In mijn laatste schooljaar heb ik het eerste half jaar een aantal vakken gedaan die ik zelf in mocht vullen. Hierin heb ik me onder andere nog verder verdiept in webdevelopment. Nu om mijn opleiding af te sluiten ben ik mijn afstudeerstage aan het volgen bij Invest Online als webdeveloper!

Mijn vrije tijd besteed ik aan het kijken van films en series, gamen en ik probeer drie keer per week naar de sportschool te gaan. Daarnaast speel ik elektrische gitaar in een band.

Invest Online
Jeffrey Nijland
Auteur: Jeffrey Nijland, Webdeveloper

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland