Instagram:
'Geen veranderende feed'

Instagram: ‘Geen veranderende feed’

Instagram is een populaire app om foto’s en video’s te delen met de hele wereld. Gisteren ontstond grote ophef op diverse sociale media over de veranderende feed van de app. Net zoals bij Facebook, zal Instagram in de toekomst de berichten niet meer chronologisch maar algoritmisch vertonen. Dit betekent dat berichten getoond worden als Instagram ze relevant voor je acht. Grote accounts riepen hun volgers op om notificaties op de accounts aan te zetten, anders kun je hun berichten niet meer zien.

Als één van vele anderen, stelde Humberto Tan zijn volgers met de volgende post op de hoogte:

A photo posted by Humberto Tan (@humbertotan) on

Wees gerust, dit gaat niet gebeuren. Althans, voorlopig nog niet. Zo meldt Instagram op Twitter dat ze bezig zijn met het aanpassen van het algoritme, maar dat er nog geen grote veranderingen doorgevoerd zullen worden. De veranderingen werden eerder deze maand aangekondigd in een blog op de website van Instagram.

instagram reactie

Bron: Emerce
Foto: ArthurStock / Shutterstock.com

Invest Online
Invest Online
Auteur: Invest Online Wij zijn hét full-service internetbureau uit Apeldoorn. Met een team van 40 online specialisten werken we dagelijks voor onze 130 klanten online de beste resultaten te behalen!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland