Persbericht
Happy Horizon groep neemt Invest Online over

Happy Horizon groep neemt Invest Online over

Happy Horizon, een groep van gespecialiseerde bureaus op het gebied van marketing, communicatie, webdevelopment/IT en data, heeft per 25 oktober 2018 het full service internetmarketing bureau Invest Online uit Apeldoorn overgenomen. Het aantal bureaus dat onder de Happy Horizon valt, komt daarmee op 12. In totaal telt de groep ruim 160 medewerkers, verdeeld over vestigingen in Eindhoven, Nistelrode, Apeldoorn en Berlijn (Duitsland). In de loop van 2019 zal de naam Invest Online worden gewijzigd in een bestaand of nieuw Happy label.

Groeien door gerichte overnames

De overname past binnen de strategie van Happy Horizon om te groeien door gespecialiseerde bureaus over te nemen die aanvullend zijn voor de groep of de groep versterken. CEO Walter van de Wege: “Het wordt steeds moeilijker om goede online specialisten en programmeurs te werven. Met de overname van Invest Online voegen we -naast een mooi klantportfolio- tevens in één klap 40 specialisten aan onze groep toe en halen we aanvullende kennis en kunde in huis. Gezien de groeiprognoses, kunnen we die extra capaciteit goed gebruiken. Onze basis ligt in Eindhoven en met Invest Online beschikken we nu bovendien over een springplank naar Midden- en Noord-Nederland. Dat past weer in onze ambitie om binnen nu en drie jaar tot de top 5 van onafhankelijke Nederlandse bureaugroepen te behoren.”

Sneller grotere stappen zetten

Invest Online was tot 25 oktober 2018 in handen van SINA Investments. Marco Zweekhorst, managing director van Invest Online, blijft ook in de nieuwe situatie in deze functie aan boord. Over de aansluiting bij Happy Horizon: “De huidige markt vraagt om grotere, geïntegreerde teams met meer specialismen en meer specialisten. We hebben zoveel mogelijk kennis, ervaring, capaciteit en creativiteit in huis nodig om aan de bovenkant van de markt te blijven presteren. Dankzij onze aansluiting bij Happy Horizon zijn wij in staat onze huidige en toekomstige klanten nóg beter van dienst te zijn met het helpen realiseren van hun  doelstellingen.”

Breed pakket aan (online) specialismen

Happy Horizon heeft met de overname van Invest Online een breed pakket aan online en offline specialismen in huis voor een zeer divers klantportfolio. Van strategie, branding en klant- en merkactivatie tot lead generatie en e-mailmarketing. En van storytelling, app- en web development en ontwikkeling van software applicaties tot social media marketing en healthcare marketing. Van de Wege: “We zijn een bijzonder resultaatgedreven groep en dan is het fijn dat je alle relevante specialismen zèlf in huis hebt. Voor zowel onze huidige klanten als de klanten van Invest Online kunnen we van scratch af aan sturen op optimale resultaten.”

De Happy Horizon groep werkt onder meer voor Nierstichting, Greenpeace, Sandd, Nederlands Jeugdinstituut, Royal Talens, Profijt Meubel, NIMA, KWF, Carglass, Philips Healthcare, Roche, MSD, Koninklijke Peijnenburg, Fontys Hogescholen, Summa College, De Volkskrant, PSV, Rode Kruis, Heras, Vendor, Continu Engineering en Grando.
___________________________________________________________________
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Walter van de Wege, CEO Happy Horizon, 040 – 246 19 91.

Invest Online
Marco Zweekhorst
Auteur: Marco Zweekhorst, Directeur Dagelijks zijn wij bezig om voor onze klanten successen te behalen. Meer bezoekers, stijging van conversies en groei van opbrengsten. Dit doen wij met ons team van vakidioten die op een resultaatgedreven en transparante wijze een succesvolle samenwerking met onze klanten aan gaan!

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland