Google AdWords
wordt Google Ads

Google AdWords wordt Google Ads

Google kondigde op 27 juni 2018 een grote (naams)verandering aan! Het aloude bekende Google AdWords zal veranderen van naam. De nieuwe naam wordt Google Ads. Google Ads zal een overkoepelende paraplu worden voor het volledige scala aan campagnetypen in Zoeken, Display, Video, App en meer. 

Vanaf 24 juli 2018 zie je het nieuwe Google Ads-merk — waaronder de nieuwe naam en het nieuwe logo — in de productinterface (voorheen de AdWords omgeving), het Helpcentrum, factureringsdocumenten en meer. Ook de URL wordt gewijzigd van adwords.google.com naar ads.google.com. Verdere wijzigingen rondom deze naamsverandering zullen de komende maanden verder worden uitgerold. De wijzigingen in de branding van Google Ads hebben geen invloed op de prestaties van campagne, navigatie of rapporten.

Invest Online
Erik van der Linden
Auteur: Erik van der Linden, Online Marketeer Als Online Marketeer houd ik mij dagelijks bezig met het optimaliseren van betaald verkeer naar websites. Hierbij kan je denken aan onder andere Google Search, Google Shopping, Remarketing, Display, YouTube, Microsoft Advertising en Prijsvergelijkers.

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland