Google AdWords app
voor iPhone gebruikers

Google AdWords app voor iPhone gebruikers

Wil jij altijd op de hoogte (kunnen) zijn van de prestaties van jouw AdWords campagnes, of wil je soms nog even snel een kleine wijzigingen doorvoeren? Dat kan nu heel eenvoudig met de Google AdWords app voor iOS!

De app voor AdWords was eerder al beschikbaar voor Android apparaten. Ondanks dat Apple en Google concurrenten van elkaar zijn in de smartphonewereld is het Google wel gelukt om een app in de App Store te plaatsen. Gisteren meldde Search Engine Land dat de Google AdWords app voor iPhone na een korte beta periode, nu voor iedereen beschikbaar is.

Download hier de Google AdWords App voor iOS

Je hebt nu dus niet altijd meer een computer of laptop nodig voor het maken van wijzigingen in AdWords.

De Google AdWords app maakt het mogelijk om op jouw iPhone:

  • Campagnestatistieken te bekijken
  • Budgetten en biedingen aan te passen
  • Campagnesuggesties te ontvangen
  • Real time alerts en notificaties te ontvangen
  • Direct contact op te nemen met een Google Expert

Beheer je meerdere accounts, via verschillende inloggegevens of middels een MCC? Geen probleem! De app ondersteunt meerdere accounts en het is mogelijk om te wisselen tussen gebruikers.

Aangezien de app beperkte mogelijkheden en inzichten geeft raden wij voor de grote optimalisaties en wijzigingen nog steeds de AdWords interface of  de AdWords Editor aan. Voor snelle wijzigingen en controle van prestaties is deze app zeker wel een uitkomst.

statistieken   budget en bodaanpassingen
   notificaties
Waarschuwing: voor de echte AdWords fanatiekelingen kan deze app verslavend gaan werken!

Invest Online
Erik van der Linden
Auteur: Erik van der Linden, Online Marketeer Als Online Marketeer houd ik mij dagelijks bezig met het optimaliseren van betaald verkeer naar websites. Hierbij kan je denken aan onder andere Google Search, Google Shopping, Remarketing, Display, YouTube, Microsoft Advertising en Prijsvergelijkers.

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland