Omdenken met
Facebook

Zorg ervoor dat je zichtbaar blijft onder je Facebook fans

In onze laatste social blog kondigde we al aan dat Facebook zijn newsfeed aangrijpend aanpast. Met een facebook bedrijfspagina betekent dit dat organische posts minder zichtbaar zullen zijn en daarmee minder bereik zullen genereren.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk personen jouw bericht zullen blijven zien kun je nu je Facebook fans oproepen om je bedrijfspagina in te stellen als ‘als eerste weergeven’. Wanneer iemand aangeeft dat zij een pagina als eerste willen weergeven, worden de berichten van deze pagina bovenaan in het nieuwsoverzicht weergegeven.

Voorbeeld:

⛔LET OP! ⛔

Facebook gaat zijn tijdlijn aangrijpend aanpassen, waardoor jij onze posts niet meer voorbij zal zien komen. Wil jij altijd op de hoogte blijven van onze nieuwe collecties, acties, events en nog veel meer…? Zorg dan dat je aan onderstaande voorwaarden vandaag nog voldoet!

➡ Ga naar onze Facebookpagina

➡ Klik op Volgen

➡ Klik daarna op als eerste weergeven

 

Wil jij met Facebook Advertising starten?

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom Facebook Advertising? Of heb je hulp nodig met het opzetten van een goede contentstrategie? Wij helpen je daar graag bij.

Ja, dit wil ik!

Invest Online
Daisy en Pascale
Auteur: Daisy en Pascale, Social Media Specialisten Als Social Media Specialisten houden wij ons bezig met Social Startegie, Advertising en Content.

Plaats een reactie

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland