Laat jouw business
Groeien!

Event: Groeiversnellers 2018

Wil jij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en weten hoe jouw organisatie daar op in kan spelen? Kom dan naar het Groeiversnellers evenement van Invest Online op dinsdag 22 mei! Tijdens deze middag wordt je door verschillende specialisten en bekende sprekers, waaronder Thomas Donker van Google en Jacco Eltingh van de KNLTB, op de hoogte gebracht van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Na de presentaties kan de informatie gelijk in de praktijk gebracht worden door in gesprek te gaan met specialisten van Invest Online.

Het volledige programma is hieronder te vinden. Meld je nu (gratis) aan via het onderstaande aanmeldformulier om zeker te zijn van jouw plek. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de aanmeldingen gaan hard!

Waarom moet je hier bij zijn?

Tijdens dit event word je bijgepraat over de belangrijkste ontwikkelingen in de online marketing branche. Naast presentaties van onze specialisten komt Thomas Donker van Google een presentatie geven en vertelt Peter Bronkhorst van Spotler over e-mail marketing automation. Het event wordt afgesloten met een presentatie van professioneel oud-tennisser en tevens ervaringsdeskundige in online marketing: Jacco Eltingh.

Gratis aanmelden ›

 

Programma

13.00 — Ontvangst met koffie & thee
13.30 — Openingswoord
Marco Zweekhorst opent het evenement met een frisse blik op de huidige ontwikkelingen en hoe organisaties daar op in kunnen spelen.
13.45 — Google presenteert: Thomas Donker
Thomas Donker is Partner Development Manager bij Google en zal een inspirerende presentatie geven over het veranderende landschap van adverteren. Daarnaast wordt er ingegaan op automation: hoe kan technologie en de menselijk input zo optimaal mogelijk gecombineerd worden?
14.15 — Interactieve social media sessie
Onze specialisten behandelen in deze sessie de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van social media. Ze geven jou dé Facebook hacks als antwoord op het dalende bereik. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op social media-prestaties en waarom deze niet op last click afgerekend moeten worden. Na afloop van deze sessie ben je weer helemaal op de hoogte en vol met tips om via social advertising je business te laten groeien.
15.00 — Pauze met een hapje & drankje
15.15 — E-mail marketing (automation)
Peter Bronkhorst van Spotler vertelt in deze presentatie over hoe je succesvol e-mailmarketing in kunt zetten (bestandsgroei, profiling, testen, etc.). Daarnaast zal hij vertellen over hoe je meer conversies kan genereren met geautomatiseerde e-mailmarketingcommunicatie (inclusief praktische voorbeelden ter inspiratie).
15.45 — Praktijkcase
In deze praktijkcase nemen we je kort mee hoe wij voor onze klanten e-mailmarketing automation campagnes succesvol hebben opgezet en wat de prestaties hiervan zijn.
16.00 — Uitgebreide webstatistieken
Tijdens deze presentatie neemt een specialist van Invest Online je mee in de kansen die er liggen op het gebied van uitgebreide webstatistieken. Wat zijn de doelen en wat kan het jouw organisatie opleveren?
16.25 — KNLTB presenteert: Jacco Eltingh
Jacco Eltingh is een bekende Nederlands oud toptennisser. In zijn actieve tenniscarrière heeft Jacco Eltingh maar liefst zes Grand Slams gewonnen. Sinds vorig jaar is hij technisch directeur bij de KNLTB. Wat velen niet weten is dat Jacco veel ervaring heeft met online marketing voor zijn bedrijven. Een presentatie die je zeker niet kan missen!
16.45 — Afsluiting
16.50 — Borrel & hapjes
Na afloop van het evenement kan je met specialisten van Invest Online sparren om de gepresenteerde informatie in de praktijk te brengen. Uiteraard kan dit onder het genot van een hapje en een drankje.
18.00 — Einde event

Aanmelden

 

 
Mocht het formulier niet werken, bel dan gerust naar 055 538 04 60 of stuur een mailtje met bedrijfsnaam, aantal personen, naam/namen, functie(s) en e-mailadres(sen) naar info@investonline.nl. Dan zorgen wij dat je wordt toegevoegd aan de gastenlijst!

Routebeschrijving

Het Groeiversnellers event vindt plaats op de 19e etage van het HNK gebouw in Apeldoorn, in het gebouw waar Invest Online ook gevestigd is. De adres details zijn: Boogschutterstraat 1, Apeldoorn. Bij ons kantoor is voldoende parkeergelegenheid. Bekijk hier de uitgebreide routebeschrijving.

Reis je met het openbaar vervoer?

Er is een bushalte op loopafstand van het kantoor: Laan van de Dierenriem te Apeldoorn. Wil je de reis van tevoren plannen? Check dan even 9292ov.nl

Invest Online is verkozen tot hét beste full-service internetbureau van Nederland